TGS 2019: Death Stranding - íme, Sam szobája

Egy 30 perces vadonatúj gameplay videó látott napvilágot a Tokyo Games Show tegnapi bemutatói során, melyen Kojima maga mutatta be a játék egészen furcsa testreszabhatósági lehetőségeit.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#7
Még mindig nem tudom mit gondoljak erről a játèkról! Majd ha megjelenik meglátjuk!
#6
Ezt a játékot lesznek akik imádni fogják, és lesznek akik köpködik majd. Megosztó lesz, ami a bizonyítéka annak, hogy egy egyéniséggel rendelkező művel van dolgunk. Ez szerintem abszolút pozitív, ha egy játékot a korrekt jelzővel illetnek, az számomra az az igazi halál -akár ha még szórakoztató is-, abszolút középszintű, egyéniségtől mentes műalkotással van dolgunk.
#4
#3: Sajnos nem kérdezték a véleményed. Pedig ha te csinálnál játékokat, akkor nagyon jó lenne nekünk, nyomd be a cvd a santa monicához mert lecsapnak rád.
#2
#1: Ez olyan mint a multkori applikáció fejlesztő. Tarsas elet hianya miatt kifejlesztett egy bemutatkozos appot. Lepcsohazbsn kik elnek. Hogy aztan csetelhessenek. Egy appot a problémára.
Ez ugyanaz. Kockat osszehozzuk a tobbi kockaval,hogy ott kapcsolodjanak.
#1
Egyedi lesz ez a mű az màr biztos, több szegmensèben is! Azt ugye tudni kell, hogy a Japànok nagyon a digitàlis tèrben èlik a mindennapjaikat, hatalmas problèma nàluk, hogy a tàrsas èlet kezd visszaszorulni sokuknàl, munka utàn szinte csak a szàmìtógèppel vannak elfoglalva, ezt egyre több tanulmàny is ecseteli. Ez a game leginkàbb nekik fog szòlni ùgy làtom, tehàt az àzsiai gamereknek, az ő mentalitàsuknak, ők fogjàk jobban beleèlni magukat ebbe a vilàgba. Nem biztos hogy rossz lesz, inkàbb teljesen màs mint amit eddig megszoktunk a nagybetűs jàtèkoktòl.