Ingyenes a Steamen a DiRT Rally

Korábban már sok különböző helyen volt lehetőségünk ingyen beszerezni a Codemasters ralis alkotását, ezúttal viszont nincs másra szükségünk, csak egy Steam-felhasználóra, és máris csikoroghatnak a gumik.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#11
#10: Nem térek napirendre amúgy, hogy a legnagyobb online store ilyen szar legyen. Elképesztő.
#8
Lövő ez a stuff nagyon. Amúgy lurkók néha olyan jó akciók vannak hogy érdemes 10eurót elverni steamen támogatva a fejlesztőket, főleg ha akciók vannak. Annyit egy este alatt elbulizik az ember.
#7
#6: Szóval most hozzáadtam akkor később még látszódni fog majd? Mert csak holnapig lehet letölteni ingyenesen.
#6
Jelenleg bugos, másoknak sem jelenik meg a könyvtárban, nálam sem látszik pedig van jó pár játékom steamen, szóval itt most nem azzal függ össze, hogy nem vett semmit.
#5
#1: Ja kell vasarolnod valami jatekot asszem negy vagy tiz euro ertekben Mar nem tudom, es csak akkor fogod tudni elinditani a dirt rally is.
#4
Sok funkció csak akkor müködik ha legalább 10€-ért vásárolsz.
#3
#2: Azt is próbáltam, az eredmény ugyanaz, semmi reakció, de még nem is telepítettem, mivel azt sem lehet. Köszönöm a tippet, később próbálom megint.
#1
Emiatt csináltam életemben először Steam Fiókot, hozzáadtam a könyvtáramhoz, telepítettem a Steam-et de ott meg azt írja, hogy üres a könyvtár, a játékot pedit onnan se lehet indítani mert a lap tetejére ugrik és ennyi. Valamit elbasztam?