Chernobylite - októberben jön a korai verzió

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a végleges változat megjelenése még odébb van, a The Farm 51 októbertől bárki számára játszhatóvá teszi a Chernobylite-ot. Az Early Access-verzióhoz természetesen folyamatosan érkeznek majd a frissítések.

Október 16-án érkezik a Steam Early Access-szekciójába a The Farm 51 legújabb fejlesztése, a Chernobylite. A bejelentés apropóján egy előzetest is kaptunk, amely igyekszik összefoglalni a korai hozzáférésű változat tartalmát.

Az Early Access-verzióval a játékosok több nyitott és lineáris helyszínt is meglátogathatnak majd, így természetesen kirándulhatnak egyet a csernobili atomerőműben és környékén, és kitérőt tehetnek Kopacsiba és Pripjatyba is.

A játék egyelőre nyolcórányi narratívát vonultat fel, a tartalom azonban a későbbiekben folyamatosan bővül majd, a Chernobylite ráadásul újrajátszhatóság terén biztosan remekelni fog, hiszen a döntéseink befolyásolják majd a történéseket, így akár több befejezés is elérhető.

Érdemes megjegyezni, hogy a Chernobylite Kickstarter-kampányának támogatói már szeptember 17-től nekiveselkedhetnek a zárt alfatesztnek, ők tehát egy hónapon keresztül nyúzhatják a játékot és szállíthatják a visszajelzéseket a fejlesztőknek. 

A végleges változatra még sokat kell várni, a cím steames adatlapja szerint 10-14 hónapig tarthat az Early Access-szakasz.

6.
6.
kingpeachy
Az early acces kis cégeknek kifejezetten hasznos. Amúgy meg nem nagyon értem a sírást egyeseknél.. Nem minden korai hozzáférésű játék lesz DayZ, sőt, igazi gyöngyszemek is születtek ebből a státuszból. Valószínűleg nem lesz világmegváltó játék (már csak a fejlesztők korábbi munkáit nézve sem) de a videók alapján azért várós!
5.
5.
crytek
#4: Buknak ja ,de még hogy TV-be is ezt tolják .lol..

Kiadni félkészen egy jétékot mióta jó dolog? Amióta a nagyok is kiadják a szarjaikat TELJES címszóval 60$-ért kb azért...
Nem mellesleg kis cég így folyamatosan pénzelve van a fejlesztés mert veszik és közben tudják bővíteni + még visszajelzést is kapnak az userektől kb fizetős béta .

4.
4.
Dízel
Early Acces? akkor bukta. Kiadni félkészen egy jatékot mióta jó dolog? Sztem az összes ilyen megbukik elöbb utóbb. Elkezdesz vele jatszani, amig a játék megvan irva addig kitolod, majd? várod az updateeket hogy na most szebb lett a fény effekt, meg lett egy +mission? ostoba ötlet. Csinálják meg, várunk még 1 évet, aztan adják ki teljes áron.
3.
3.
logic5
#1: Ez nem a Star Citizen....
2.
2.
crytek
#1: Még véletlenül sem lesz ilyen.
1.
1.
prodigy1990
Nagyszerű, Early Access. Ha szerencsénk van, talán egyszer az életben kész is lesz, ha a fejlesztőknek lesz hozzá kedve. Ez is feledésbe fog merülni, mint a többi Early Access gyöngyszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...