Chernobylite - októberben jön a korai verzió

Habár a végleges változat megjelenése még odébb van, a The Farm 51 októbertől bárki számára játszhatóvá teszi a Chernobylite-ot. Az Early Access-verzióhoz természetesen folyamatosan érkeznek majd a frissítések.

Október 16-án érkezik a Steam Early Access-szekciójába a The Farm 51 legújabb fejlesztése, a Chernobylite. A bejelentés apropóján egy előzetest is kaptunk, amely igyekszik összefoglalni a korai hozzáférésű változat tartalmát.

Az Early Access-verzióval a játékosok több nyitott és lineáris helyszínt is meglátogathatnak majd, így természetesen kirándulhatnak egyet a csernobili atomerőműben és környékén, és kitérőt tehetnek Kopacsiba és Pripjatyba is.

A játék egyelőre nyolcórányi narratívát vonultat fel, a tartalom azonban a későbbiekben folyamatosan bővül majd, a Chernobylite ráadásul újrajátszhatóság terén biztosan remekelni fog, hiszen a döntéseink befolyásolják majd a történéseket, így akár több befejezés is elérhető.

Érdemes megjegyezni, hogy a Chernobylite Kickstarter-kampányának támogatói már szeptember 17-től nekiveselkedhetnek a zárt alfatesztnek, ők tehát egy hónapon keresztül nyúzhatják a játékot és szállíthatják a visszajelzéseket a fejlesztőknek. 

A végleges változatra még sokat kell várni, a cím steames adatlapja szerint 10-14 hónapig tarthat az Early Access-szakasz.

6 komment - szólj hozzá!