Chernobylite - októberben jön a korai verzió

Habár a végleges változat megjelenése még odébb van, a The Farm 51 októbertől bárki számára játszhatóvá teszi a Chernobylite-ot. Az Early Access-verzióhoz természetesen folyamatosan érkeznek majd a frissítések.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Az early acces kis cégeknek kifejezetten hasznos. Amúgy meg nem nagyon értem a sírást egyeseknél.. Nem minden korai hozzáférésű játék lesz DayZ, sőt, igazi gyöngyszemek is születtek ebből a státuszból. Valószínűleg nem lesz világmegváltó játék (már csak a fejlesztők korábbi munkáit nézve sem) de a videók alapján azért várós!
#5
#4: Buknak ja ,de még hogy TV-be is ezt tolják .lol..

Kiadni félkészen egy jétékot mióta jó dolog? Amióta a nagyok is kiadják a szarjaikat TELJES címszóval 60$-ért kb azért...
Nem mellesleg kis cég így folyamatosan pénzelve van a fejlesztés mert veszik és közben tudják bővíteni + még visszajelzést is kapnak az userektől kb fizetős béta .
#4
Early Acces? akkor bukta. Kiadni félkészen egy jatékot mióta jó dolog? Sztem az összes ilyen megbukik elöbb utóbb. Elkezdesz vele jatszani, amig a játék megvan irva addig kitolod, majd? várod az updateeket hogy na most szebb lett a fény effekt, meg lett egy +mission? ostoba ötlet. Csinálják meg, várunk még 1 évet, aztan adják ki teljes áron.
#3
#1: Ez nem a Star Citizen....
#2
#1: Még véletlenül sem lesz ilyen.
#1
Nagyszerű, Early Access. Ha szerencsénk van, talán egyszer az életben kész is lesz, ha a fejlesztőknek lesz hozzá kedve. Ez is feledésbe fog merülni, mint a többi Early Access gyöngyszem.