Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#50
Megvárom hátha bedobják Xbox Pass-ra s akkor rámegyek, amúgy sokallom érte az adott összeget.
#49
SLi
#48: Élőben még jobban kiütközik, nem 2019-es látvány az biztos, ráadásul tragédia a frame sokszor ps4-pro-n, pc-s helyzet se sokkal jobb, meg ne vegyétek.
#48
#45: Early technical analyses from groups like Digital Foundry found that the PS4 Pro and Xbox One X versions of Borderlands 3 regularly dip below their targeted frame rates in both resolution and performance mode, with resolution mode on Xbox One X delivering the stablest 30 FPS experience. Base model PS4 and Xbox One consoles, on the other hand, struggle constantly.

Hulladék, és meg csak nem is szebb mint a 2.
#47
SLi
#46: Nyilván, más a véleményem mint neked már egyből nem is dolgozok, magas színvonalú gondolkodásmód, gratulálok.
Amúgy nem mindegy hogy megéri neki odamenni vagy nincs más választása, mert különben a piac 75 százalékához nem jut el az allotása.
A kommented másik fele meg hogy jön ide egyáltalán? Ráadásul magad ellen érvelsz, azt írod le amit elvárász a fejlesztőktől, csak hogy steam-en lehessen a játékuk mondjanak le a pénzük egy részéről. Pont hogy az epic vesz le kevesebbet a fejlesztőkről. Fogalmad sincs sajnos miről beszélsz, stream ellenes keresztes háborúról fantáziálsz mert valakik más véleményt mernek megfogalmazni, vajon honnan ismerős ez a retorika...
#46
#44: Sajnos én nem tudok és nem is akarok a steam elleni keresztesháborúdba beszállni. 30%-20%-10% mindegy mennyi lenne, akkor is nyavalyognátok. Több 10.000 játék van fenn, ha nem érné meg nekik odamenni, nem raknák oda.
A tárhelyeket, fórumokat, infókat és mindent valamint a szervereket valamiből fenn kell tartani.
Gondolom te se mennél át egy másik helyre 50 ezer forinttal kevesebbért, csak mert a főnök jófej. Már ha dolgozol...egyáltalán...
#45
SLi
#43: “A steam-en beszélgetnek a B3 hibáiról”
https://imgur.com/a/ZIUOR4D
#44
SLi
#42: Ezek - bár mindkettő nagyon jó dolog, gog szerintem messze a legjobb kliens, a gamepasst pedig most kezdem el használni - egyik sem alkalmas arra hogy akkora változást hozzon hogy feltörje a piacot, ezek kényelmi funkciók, ahhoz hogy váltson a fogyasztó a megszokottról ennél több kell,nem veszélyezteti a steam monopoliumát, ugyanúgy vagy megfizeted a steamnek a 30 százalékot vagy a piac 75 százalékához nem jut el a játékod

Amúgy a gamepass ugyanúgy csak pénz kérdése, kompenzálom a kiadót a “ kieső “ eladásokért amíg a programomban szerepel a játéka, a kiadó vagy a fejlesztő szempontjából ez nem sokban különbözik az exkluzívitástól, munkához sok köze nincs.
#43
#42: Ha ilyen ötletekkel jött volna az Epic (talán még az exkluzív vergődést is lenyeltem volna) de nem ilyenekkel jött. Ehelyett, amit megvásárolt még annak sem képes fórumot fenntartani, hanem a steamen beszélgetnek a B3 hibáiról is. Sok embernek tényleg nem fekete és fehér a dolog és nem azért utálja az Epicet mert csak és nincs jobb dolga.
#42
#41: Már bocs hogy beleszólok, de rögtön eszembe jutott két példa is. MS Store = Gamepass és GoG Galaxy 2 = Összesített klienskönyvtár.
Mindkettő (egyedi) és nem utolsó sorban felhasználóbarát,bár itt tényleg dolgozni kell ezeken, nem csak a pénz és az exkluzivitás a fontos...
#41
SLi
#35: Soha nem írtam annak az ellenkezőjét amit mondasz, a steam fanokon élcelődtem csak meg arra ptóbáltam felhívni a figyelmet hogy az uralkodó narratíva ellenére nem fekete fehér a sztori.
Egyébként érdekelne hogy szerinted hogy lehetne feltörni a steam monopóliumát ami önmagában akadálya a versenynek, ha nem exkluzív címekkel, vagy bizonyos címek ideiglenes exkluzívitásával? Viccen kívül komolyan érdekelne mert ez egyetlen érdekes és fontos téma az egész steam vs epic circlejerk kapcsán
Amúgy ahhoz képest hogy szipogva szoktad kikérni magadnak a személyeskedést ha valaki ( a nagy kampós.. :) ) orrodra koppint a tahó paraszt stílusod miatt,minden további nélkül személyeskedsz mindenkivel aki mást mer gondolni mint a hive mind
#40
#éncsakakommentekértjöttem :D :D
#39
SLi
#34: Ne használj olyan szavakat amiknek nem tudod a jelentését csak mert néhány neckbeard gamer gate maradvány is ezt használja még nem azt jelenti amit szeretnének
Hol írtam én valaha bármi pozitívat az Epicről? Hol reklámoztam a store-t? Ha talàlsz ilyet esküszöm veszek 100 ládát a CS-ben Gaben bocsánatáért esedezve.Annyi a kapocsolatom az epic-el hogy néha játszottunk vagy 3órát a fortnite-al tavaly....
Full irónia az egész a részemről arra az egészen röhejes dologra reagálva hogy a fogyasztásba beleőrült óriás gyerekek agyvérzésig örjöngenek hogy az egyik szintén sunyi milliárdos cég monopol helyzetére veszélyt jelent egy masik rohadék cég a saját aljas módszereivel miközben elég a világ körülöttük.
#38
#34: Hogy tudod irónia nélkül leírni a shill szót? :D Egy kis ellenvélemény a végtelen Epic Bad körberecskázásban mindig jól jön.
#37
#10: Arra nem gondolsz hogy másnal is van dolga mintsem egész nap játszani?
#36
#35: +1
#35
#33: Senki sem mondta hogy a steam fenékig tejfel ez csak a te sötét fejedben létezik, mert még mindig nem vagy képes felfogni a problémát. Leírtam pár tényt erre jössz megint a steam-el... Eszes.
Továbbra is az a gond hogy tisztességes verseny helyett pénzzel lefizetett kiadókkal akarnak ráterelni egy olyan store-ra ami minden tekintetben a legalja szintet képviseli. Vagyis telibefossák a vásárlót, pénzért. Igen ez a legalja bárhova próbálod szépíteni a magad módján. A steam sem szent és Gabent is egy zsírdisznónak tartom. Van bőven a rovásukon. De ott a pénzedért minőséget kapsz és nem pénzelnek le senkit a steam exkluzivitásért.... De ezt te sosem fogod megérteni sem felfogni, mert ahhotz kellene egy minimális képesség a józan gondolkodásra...Te csak Gabenezz reviiiiivbombingozz meg tudja a franc milyen marhaságokat szoktál még felhozni mikor mást nemigen lehet írni.
Sokszor kérdeztem tőled meg a fajtádtól de sosem érkezett válasz.
Mi az amitől az Epic store jó neked mint vásárlónak illetve a piacnak? Versenynincs.. Árverseny pláne... Ugyan annyiért kapsz mindent mint más felületen. De legalább az egész szolgáltatás szinvonala mint pl: library, friend rendszer, reviewek, tárhely saját játékmentéseknek ideértve a képeket és videókat, sebesség, stabilitás, acsik, piactér amiben pénzt csinálhatsz azzal hogy játszol, ésfőként vásárlók irányába a support, nos mindez egy büdös nagy nulla az Epicen a többi store-hoz képest. Röviden, miért jó neked vásárlónak ha ugyan azért a pénzért amiért az egyik helyen a Hiltonba szálásolnak, addig az Epic a kutyaólba kényszerít a lefizetett kiadókkal?

Utálom a steam-et, bár lenne komoly konkurenciája ami versenyt indít és amivel a vásárlók jól járnak. De az Epic nem az.
#34
#33: Én teszek magasról a pcre meg a store warra, de akkora epic shill vagy hogy az a habzó szájú steamfag pepitában.
#33
SLi
#30: elkurvult gearbox, gerinctelen epic... :)
Melyik gárda szabadította a világra a loot box-okat? Melyik gárda célzott meg direkt fiatalokat- sokszor gyereket- a színes matricákkal, cool skinekkel , és szoktatta rá őket a szerencsejátékra? Sok ezer dolláros fegyver skinek, meg sok száz dolláros dota pakkok, CSGO casino stb. nyilván a a fogyasztók védelme és a felhasználó barátság jegyében :)
#32
#30: Ne felejtsd el, hogy tencent előre kifizetette őket, így saját szemszögükből eladhattak annyit amennyit nyilatkozott (mint a Metro-nál).
#31
PES 2020 jó lett, én épp a Bundesligát nyomom