Mario és Sonic felforgatják az olimpiát

A Nintendo és a Sega képviselője is készül már a 2020-as tokiói olimpiára, de úgy tűnik, hogy ezúttal sem csak a szokványos sportágakra gyúrnak rá. A Dream Events versenyei rendesen megfűszerezik a sporteseményt.

Egy vadiúj előzetest, vele együtt pedig néhány új screenshotot kapott a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. A szép hosszú című sportjáték ismét egymásnak ereszti Mario brigádját, valamint Sonicot és barátait, hogy a zsűri előtt derüljön ki, hogy ki is a legjobb atléta.

Gyakorlatilag egy minijátékoktól hemzsegő pakkot kapunk, ahol rengeteg hagyományos sportversenyen részt vehetünk, de ismét visszatér a korábban már megismert Dream Events is, ahol a kitalált versenyszámok során szabadon szárnyalhat a képzelet. Több új esemény is bemutatkozott a lenti videóval - ilyen a Dream Shooting lövöldözős játéka, a Dream Karate hektikus bunyója, vagy a Dream Racing, ahol légdeszkákkal dönthetjük el, hogy ki a leggyorsabb.A Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 november 8-án kerül a hazai boltok polcaira. A játék kizárólag Nintendo Switchre érkezik.
2 komment - szólj hozzá!