Óriási rekordot döntött a Gears 5

Nem csak a szaksajtónak, de a játékosoknak is nagyon bejött a Gears of War-sorozat ötödik felvonása, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Microsoft jelentése szerint a nyitóhétvégén rekordot döntött a játék.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#24
#22: Ilyen cikket te nem fogsz találni mivel 10k együtt játszó ember az soha sehol nem negativ rekord. Mivel egy ilyen rekordhoz elég lesz 1-2 ember...

200k elment már steamen úgy hogy ugye ott a 300ft-os game pass. Konzolos szám teljes áras ennek biztosan a többszöröse. Termeli a zsetont a game mindenképpen nem kell félteni a MS-ot
#23
#20: Anno Halo 2 (WinVista) / Gears of War (WinXp) ugyanezt játszották el...
#22
Törölt felhasználó
Érdekes állatfaj ez a Microsoft. Arról nem szól a fáma, hogy a 3 millió emberből hányan voltak teljes áron vásárlók, és mennyi volt az egy dolláros GP-hiéna.

A Steamen állítólag negatív rekordot döntött a játék, valami 10 ezren játszották egyszerre, most nincs kedvem előtúrni a hírt róla, de ez mindent elmond az egészről.

Könnyű azzal dicsekedni, hogy hány millióan tolták, ha valamit szinte ingyen adsz...
#21
#20: A dx12 portolásán múlik. A 4. rész kiadásakor még nem volt portolva Win7-re, mire jött az 5. rész, már igen.
#20
#19: Sztem félreértettél. Pontosan tisztában vagyok vele milyen sokan használnak még W7-et. Pont, hogy örülök neki, mert a W7-es gépem a gamer, nem a W10-es és így ki tudom próbálni, de akkor máshogy fogalmazok: a GoW4 miért only W10-es? Rendhagyó lépésnek tűnik. Nem emlékszem hasonlóra más játékoknál, hogy régebbi játékot modernebb OS-re, új részt meg régebbi OS-re is kihoznak...
#19
#18: MS portolta a dx12-öt win 7-re is és kiadta rá ennyire egyszerű .Minéln több emberhez jusson el... Sokan használnak még win 7-et...
#18
Valaki felvilágosítana arról, hogy miután a GoW4 pc-n csak windows 10-zel indult, hogy lehet, hogy az 5-össel már Windows 7-en is lehet tolni?
#17
#15: Hétvégén kipróbáltuk az egyik rokonommal és akkor szembesültünk vele,hogy milyen szerencsétlenek vagyunk.Pedig az összes korábbi részt végigvittük,de soha nem multiztunk.
#16
#15: Amugy probald ki botokkal, insane fokozaton eleg Jol jatszanak, Viszont nem olyan durvan mint az eloben. Haverommal mindig berakunk botokat mikor egymas Ellen jatszunk es nagyon elvezetes ugy is.
#15
#13: Nem csak a bounce :D hanem, tele van gnasher kocával, akire rá se nézhetsz máris cafatokban fekszel. Szinte az ôsszes játékmód ilyen, kivétel az új Arcade, ott a lanceroknak valamivel nagyobb a sebzése, teljesen már multis élmény, mint a ranked.
#14
Ha van legalabb egy haverod aki szeret a gearset es tud is jatszani akkor multiban hatalmas pillanatokat tud nyujtani:)
#13
#11: Hogyhogy?
Talan mindenki bounce módban tolja? :D
Rengeteget toltam 3.resz multijat és emlékszem hogy multiban szinte mindenki így nyomta neki, ami eleg frusztráló volt neha. :D En is próbálgattam, de csak valamennyire ment.
#12
#2: Ja, meg a split screen mellozese egyenlő volt egy szentsegtoressel.

https://youtu.be/ahRDm9Bwlyc
A legnagyobb részével egyetértek...
#11
#9: Multiban bedarálnak faszikám :D Ne is próbáljátok inkább...Ellenben Horda és escape még kezdôknek is élvezetes.
#10
#2: Rajongokent azt kell mondanom, hogy az 5 kampány szempontjából nem lett valami jó (multijaval annyira nem toltam sokat), szerintem egy erős közepesnél nem jobb sajnos. Összes számozott részt legalább 3x vegigvittem, ( coopban is temerdek alkalommal), ehhez képest a Guardianst egyszer. Legendáson elkezdtem, de a közepétől inkább hagytam a francba.
Chief nagyon háttérbe szorult benne, és Lock karaktere is elegge ellenszenves volt, a csapatával együtt. Egyedül talán Buck volt szimpatikus.

Plusz ahogy kastorhun is mondja:
Rengeteg rajongó visszalepesnek ítélte meg a sztorit (gondolom ezt akarta írni, hogy nem szerettek), de ugy nez ki hogy szerencsere hallgattak a tábor visszajelzeseire és a régi részekre fog hajazni halistennek.
#9
Jah, én is a Game Pass használatával hozzájutottam, haverral végig is toltuk, kellemes a game amúgy, grafikailag hibátlan, akciókkal tele, rugalmas, mozgalmas, viszont kb. ennyi volt, campaign-t kivittük multi nem sűrün érdekel, Game Pass áráért megérte.
#8
#4: Ja, nekem pl. Xbox Game Pass-on keresztül elérhető pc-n is win10-el MS Store-ból :)
Már fel van telepítve, de még nem indítottam el.
#7
#6: Steamen legalább teljes áron fogy :) Következő steamspy frissítésnél már biztos 100k felett lesz az eladás.. ami már több mint amit a 3millió 1 $-os game passos bevétel hozott ...Helyükbe epicre is feltettem volna...
#6
#4: Gears 5 microsoft store-n, de már STEAM-en is.
#5
#4: Meg e negy is volt pc re, ja elegge lemaradtal:)) sot ma Mar az osszes xbox exkluziv jatek pc re is megjelenik:))