Aszfaltszaggató előzetesen Az aszfalt királyai

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Begördült a Ford és a Ferrari rivalizálását bemutató Az aszfalt királyai legújabb előzetese, ami ugyan tartalmaz ismerős jeleneteket, de továbbra is egy piszkosul szórakoztatónak ígérkező film képét festi le előttünk.

A tengerentúlon Ford v Ferrari címen futó film a két nagy márka közötti rivalizálást mutatja be, ami az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyen tetőzik majd. A Fordnál dolgozó Carroll Shelby (Matt Damon) ugyanis vállalja, hogy nagyon rövid idő alatt összerak egy olyan autót, amivel a mérnök-autóversenyző Ken Miles (Christian Bale) legyőzheti az addig mindent megnyerő Ferrarit.

Az itthon Az aszfalt királyai címen futó filmet november 14-én mutatják be a hazai mozik.

4.
4.
ollie92
#3: Pontosan, néha kurva gagyi fordításokat tudnak alkotni :D

Az aszfalt királyai, na ez is inkább illene egy ZS kategóriás tuning filmhez, ahol szarrá tuninglt civiccel száguldoznak 80-al az utcákon....
3.
3.
Gaboo77
Haláli, hogy itthon nekünk soha nem jó az eredeti cím. Nálunk valami okos mindig átírja. Ezt egyszer szeretném, ha valamelyik ottani szaki elmagyarázná. Alien= Nyolcadik utas a halál. Igyekszünk már a címben lelőni az egész filmet, ha van rá mód.
2.
2.
Aborg
Hasonlo hangulatunak tunik mint a remek "A nagy verseny (Grand Prix)". Nagyon jo autentikus versenyjelenetek vannak benne.
https://port.hu/adatlap/film/tv/a-nagy-verseny--grand-prix/movie-40326?section=tv&title=a-nagy-verseny-grand-prix&id=movie-40326
1.
1.
godach
Imádtam a Hajsza a Győzelemért-et is, ezt is várom már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...