Saját tévésorozatot kap a Knights and Bikes

Az idei év egyik legaranyosabb indie játéka, a Knight and Bikes hamarosan a tévéképernyőről köszönhet vissza. A furcsa, de mégis szemkápráztató látványvilág és a kedves történet tökéletesen adja magát egy bolondos rajzfilmhez!

A nemrégiben megjelent Knights and Bikes sokaknál átslisszant a radar alatt, de szerencsére voltak elegen olyanok is, akik felfigyeltek a Foam Sword kiváló játékára. Nessa és Demelza bicajos kalandja egy igazi coming-of-age sztori, megszórva egy jó adag hülyüléssel, szerepjátékkal és kalandozással.

Az egyedül, vagy párosban is játszható történet pedig olyan egyedi és szívmelengető lett, hogy arra felfigyelt a Tiger Aspect Productions is, akik egyből vászonra (vagyis inkább tévére) viszik azt. És hát valljuk be, csak egy pillantást kell vetnünk a játék egyedi rajzstílusára, és a sorozat ötlete szinte magától értetődővé válik.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor (és hol) láthatjuk a széria első epizódját, de ha addig is pótolnátok a játékot, akkor azt megtaláljátok PC-n és PS4-en.

0 komment - szólj hozzá!