Frissítve: Modern Warfare - infók a crossplayről

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Habár nem a Call of Duty: Modern Warfare az első játék, ami teljes átjárást engedélyez a különböző platformok játékosai között, mégis hatalmas lépés ez a széria történelmében. Az Infinity Ward ma este élőben mutatja be a fícsört.

Az Activision és az Infinity Ward eddig is büszkén hangoztatta, hogy az idei Call of Duty, a Modern Warfare teljes crossplayt engedélyez a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosok között, eddig azonban nem láthattuk mozgás közben a fícsört.

Ha minden igaz, akkor ez ma este 7-kor megváltozik, ekkor indul ugyanis az Infinity Ward livestreamje, amely során elsőként láthatjuk a különböző platformok játékosait egy kalap alatt. A fejlesztőcsapat minden bizonyára részletesebben is elmerül majd a crossplay technikai megoldásaiban, és remélhetőleg válaszolnak majd néhány kérdésre is.

A streamet itt találjátok:. 

Ha ti magatok is szeretnétek kipróbálni ezt a funkciót, akkor a nyílt béta második fázisában (vagyis most hétvégén) lehetőségetek lesz erre is. A Call of Duty: Modern Warfare teljes változata október 25-én fut be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Update! Véget ért a közel 15 perces stream, mely során ugyan játékmeneti felvételekkel nem gazdagodtunk, de cserébe szinte mindent megtudtunk a crossplay lehetőségekről. A legfontosabb dolog, hogy crossplay-támogatással érkezik a Modern Warfare összes játékmódja, és ennek megfelelően minden platformon egyszerre jönnek majd az újdonságok, legyen szó akár az új pályákról, a fegyverekről vagy a küldetésekről.

(Ez egyébként ellentmond a korábbi híreknek, az Activision korábban egyhetes előnyt adott volna PS4-es játékosoknak a Sonyval kötött megállapodása értelmében. A kiadó most annyit közölt, hogy a PS4-esek "izgalmas első napi előnyökben részesülhetnek", többet viszont nem volt hajlandó elárulni a témában.)

A legtöbb játékos amiatt izgult, hogy a kontrollert használó játékosok hátrányba kerülnek majd az egér-billentyűzet kombóval lövöldözők ellen. Ezzel kapcsolatban ismét megerősítették a hírt, hogy a játékban lesz perifériafilter, vagyis dönthetünk majd úgy, hogy csak kontrolleresek, vagy csak billentyűzetesek ellen indulunk harcba, de adott esetben ki is kapcsolhatjuk ezt a szűrőt.

2.
2.
mcwolf
Komolyan ki a fax akar a rakat PC-s cheater ellen játszani??? Mert az elmúlt évek alapján kötve hiszem, hogy még tudnák oldani a cheat-ek problémáját.
1.
1.
shatterhand
Engem csak a szűrő érdekelt. Nincs kedvem pcs kozeg ellen játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...