Microsoft Flight Simulator - megindult a beszállás

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Készítsétek elő az útlevelet, hamarosan szárnyra kap a Microsoft Flight Simulator első technikai alfatesztje, amibe már belekóstolhatnak a nagyközönség tagjai is. Eláruljuk, hogy mit érdemes tudni a jelentkezés előtt.

Nemrégiben beszámoltunk a Microsoft Flight Simulator Insider Programjáról, illetve annak ütemtervéről, a repülőszimulátor fejlesztőcsapata pedig az eddigiek alapján tartja magát a megbeszéltekhez. Ehhez mérten hamarosan megkezdődnek azok a PC-s alfatesztek, melyeken kis szerencsével akár mi is részt vehetünk.

A jelentkezés már javában folyik, így ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, akkor csatlakozzatok az Insider Programhoz, utána pedig már csak pár lépés választ el attól, hogy a ti nevetek is bekerüljön a kalapba. Érdemes tudni ugyanis, hogy nem mindenkit válogatnak majd be a tesztelők közé. A sikeres jelentkezéshez egy gyors kvízre hasonlító felmérést kell kitöltenünk, valamint mellékelnünk kell a DxDiag jelentését, ezzel bizonyítva, hogy megfelelő hardverrel készülünk a repülésre.

Az első alfateszt pontos dátumát egyébként szeptember 19-én ismerhetjük meg. Valószínűleg nem kell sokat várnunk a kifutón, mivel a második kör ütemtervét október 10-én teszik közzé - egészen valószínű tehát, hogy még ezelőtt lezajlik az első felvonás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...