Rebootolják a Battlestar Galacticát

A 2003-as újragondolás után egy újabb rebootot kap a Battlestar Galactica. Az eredetileg 1978-ban bemutatott sci-fi sorozat legújabb változatáért a Mr. Robot írója, Sam Esmail felel majd.

Nem ért véget az emberek és cylonok viszálya! Az NBCUniversal jóvoltából újra feléled a 70-es, később pedig a 2000-es évek egyik legnagyszerűbb sci-fi sorozata, a Battlestar Galactica. A rebootot az NBC saját streaming platformján, a Peacockon találjuk majd - olvasható a Deadline riportjában.

A Peacock jövő áprilisban lép be a Netflix, Hulu, HBO GO és az ehhez hasonló szolgáltatások ligájába, az újragondolt Battlestar Galactica pedig az első napos címek között szerepel majd. Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy egy modernizált rebootról, vagy egy önálló mellékszálról lesz szó, a produkciót eddig ugyanis csupán az "original series" címkével illették, ez pedig sok mindent jelenthet. Azt azonban valószínűnek tartjuk, hogy a sorozat ismét az emberiség utolsó túlélőit követi majd, akik csupán egy lépéssel járnak a halálos géphadsereg, a cylonok előtt.

És habár egyelőre sem a történetről, sem pedig a szereplőgárdáról nem kaptunk részleteket, az már biztos, hogy a sorozatért az a Sam Esmail felel majd, akit elsősorban a Mr. Robot írójaként és producereként ismerhetünk.

14 komment - szólj hozzá!