Saját platformmal erősít a Rockstar

Sőt, már el is rajtolt Rockstar Games Launcher néven, mely a PC-sek számára egy összevont felület minden egyes Rockstar-játékhoz. A start alkalmából pedig remek akciókat és még egy ingyenes GTA: San Andreast is kapunk!

Az új platform automatikusan felderíti számítógépünkön a Rockstar által kiadott játékokat, illetve összehangolható lesz a régi Rockstar Social Club-regisztrációnkkal is. Ezek után a program nem csak egy újabb felületet ad a játékok indítására, hanem innentől képes teljes mértékben ellátni a felhőalapú mentésekkel és az automatikus frissítésekkel kapcsolatos teendőket is.

Persze mindezek mellé egy komplett boltot is kapunk, ahol a jelen állás szerint a Bully: Scholarship Edition 14,99, a Max Payne 3: Complete Edition 34,98, az L.A. Noire: Complete Edition 29,99, a Grand Theft Auto III 9,99, a Grand Theft Auto V: Premium Edition 34,98, míg a Grand Theft Auto: Vice City 9,99 dollárért szerezhető be a rajt ünnepléseként.

A legjobbat viszont a végére hagytuk! Kezdésként minden regisztrált játékos számára ingyen bezsákolható 2004-es év legendás klasszikusa, a Grand Theft Auto: San Andreas.

A Rockstar Games Launcher a kiadó hivatalos honlapjáról, az alábbi linkről tölthető le.

42 komment - szólj hozzá!