Saját platformmal erősít a Rockstar

Sőt, már el is rajtolt Rockstar Games Launcher néven, mely a PC-sek számára egy összevont felület minden egyes Rockstar-játékhoz. A start alkalmából pedig remek akciókat és még egy ingyenes GTA: San Andreast is kapunk!
  • Írta: sirdani

Kommentek

#42
Ne magadból indulj ki szőrös talpú barátom..;)
#41
#38: Nem jó az alkoholt, a gyógyszereket és a kommentelést keverni.
#40
SLi
#38: attól mert te a hurka ujjaiddal ügyetlen vagy mint a szar nem kell mások teljesítményét irigyelni, higgadj le és fogadd el magad olyan kis bénácskának amilyen vagy.
#39
#38: Már megint fullba nyomod a kretént.
#38
#28: Úr isten de menő vagy, hogy maxolt vagy. TÉNYLEG ERRE GERJEDTEK, VAGY MI? Szánalom ami itt megy
#37
#24: Te már megint az úristen f@sz@ról beszélsz???????????? :D Édes istenem :D Hozzáteszem, één sem rakom fel, csak a drivert, de csak azért, mert nem ér semmit. DE VÍRUS, MEG BLOATWARE???? Aztabetyármindenitneki :D
#36
#35: Viszont a linuxos játékosokkal szemben ez egy egyértelműen negatív megmozdulás, mert a Proton esetén minden kliens a Steam-en túl potenciálisan növeli az esélyét, hogy mesterségesen akadályozzák meg a játék futtatását.

Pedig a GTA esetében pont aránylag nagy tábor tolja linux rendszerről.

Félreértés ne essék, nekem nem a saját kliensekkel van bajom. A battle.net teljesen okés és ilyen szempontból a bethesda.net is korrektnek mondható. Viszont az egy utálat, mikor a Steam-en vásárolt cuccok esetében is futtatni kell. Pedig már most merek fogadni, hogy semmi olyan funkcionalitást nem fog tartalmazni, ami növelné a játékélményt a vásárlók számára. A Uplay is ilyen szempontból csak egy nyűg.
#35
#20: hát az hogy kettővel többet kell kattintani, meg updatel 5 másodpercig, nem olyan erősségű katasztrófa ahogy leírtad..emlékszem annó mikor megjelent a painkiller, 10 perces töltőképernyők voltak, az rosszabb volt
#34
#4: És még így is több játékukat adták ingyen mint amennyit te életedben megvettél tőlük.
#33
#32: Rdr2 pc maximum akkor lesz ha lesz rdr2 remaster nextgen gépekre. Azok megjelenésekor vagy utána. Elöbb tuti nem... És még ezek után sem garantált..
#32
Ez így belépőnek nem nagy eresztés, g2a, cdkeys ésatöbbi cdkulcsokkal lobbizó oldalon ugyanennyiért meg lehet venni bármelyik játékot, a san andreas ingyé... ki játszik még eredetivel? Esetleg az RDR vagy az RDR2-t ha promózták volna pc-re vagy akkor lett volna nagy durranás ha az RDR2-t pöcöre is elő lehetne rendelni valahány százalékos akcióval. Az Epicen havonta két ingyen játékot lehet bezsebelni, az uplay villantott egy ingyen próbahónappal, AAA-s címeket lehet összeszedni. Hát a Rockstar meg ad ingyér Sanandreas.
Hát ez harmatgyenge.
#31
#26: Azt ő se tudja csak szólt megint egy okosat..:)
Semmi baj vele.
#30
#28: Igen. Nekem még a hidden achi sem igazán tetszik. Hogy csináljam meg, ha azt se tudom mit kell csinálni? :D Mondjuk én lefosom, nem vagyok maxolós achi vadász.
#29
Miért van egy olyan sanda gyanúm, hogy igazából nincsen semmiféle akció? :D
#28
#23: Jó hogy említed a maxolást, steamen azt is utáltam mikor utólag hozzáadnak achikat játékokhoz amiket már betettem a maxolt listámba.
A trophy rendszer a platinákkal sokkal elegánsabb megoldás.
#27
Ki nem szarja le hogy a San Andreas ingyen es? Van kepuk ennyi ev utan ilyen szar akcioval elorukkolniuk.
#26
#24: Mi a problémád a geforce experience-el? A többivel egyetértek.
#25
#6: Te még mindig olyan buta vagy hogy a +1 kliens szerinted a probléma. Komoly.
#23
Nem örülök ennek a szegmentálódásnak, de azért szerintem, vagy legalábbis nekem nem is akkora nagy katasztrófa a sok kliens. Annyira semmiképp, hogy mondjuk ezért menjek át konzolra, vagy hogy ezért warezoljak. Habár az Epic Store-t én sem telepítettem, de a steam sem annyira a szívem csücske, hogy azt mondjam, ami nem jön steam-re az nem is érdekel.

Sok ramot zabál, és fogja a gépet, hogy egyszerre sok kliens fut? Meg kilépkedni, belépkedni kell? De kényelmetlen lehet az is, hogy nem egy helyen vannak a játékok. Ezekre van egyszerű megoldás.

Nálam egyik kliens sem indul el a rendszerrel együtt. Az összes játék egy helyen megtalálható pl. a Geforce Game Experience-en belül, vagy telepítéskor lehet a játék ikonját kiküldeni az asztalra, vagy egy Games nevű mappába, és tessék ott az összes játék ikonja. Bármelyikre kattintok, magától elindítja a szükséges klienst, és töltődik a game. Nekem nem olyan nagy katasztrófa.

De mint mondtam annyira nem is örülök neki, nekem is kényelmesebb lenne egy kliens, már csak a statok miatt is. Az achi vadász kimaxolós, platinázós trófea vadászokat viszont megértem, hogy nekik esetleg nagyon gáz, hogy az eredményeik nem egy helyen vannak összegyűjtve.