Aranyra került a MediEvil

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Other Ocean csapata Twitteren jelentette be, hogy elkészültek az alkotással, minden hibát javítottak, és készek a sorozatgyártásra. Még egy hónapot kell várnunk, októberben pedig már újból kardot ránthat Sir Daniel.

A fejlesztőcsapat tweetje szerint most már semmi sem állhat az októberre tervezett hivatalos megjelenés útjába, a jövő hónaptól a rajongók egészen biztosan belevághatnak a játékmenetileg és grafikailag is felturbózott klasszikusba, ezúttal akár 4K felbontásban is.

A MediEvil október 25-én rajtol el PlayStation 4-en. A játékról készült legutóbbi gameplay felvételt az alábbi cikkünkben találhatjátok, míg a fejlesztés kulisszái mögé ezen a linken tekinthettek be.

8.
8.
Darksiders84
#7: +1 Nem értették nálam hogy tudtam azzal a szaggatós ocsmány játékkal úgy játszani hogy ráadásul élveztem is annyira beszipantott ahogy írod. Érdekes hogy némelyik ősrégi játékra x év után jobban emlékszem mint mostanában pl a COD vagy NFS részeket amikor mesélik melyik milyen volt én meg már nem is emlékszem pontosan csak nagyjából hogy volt az is.
6.
6.
Ati1975
A Shadowman-t én is nagyon birtam még pc-én toltam ki a pc guruoskkal versenyeztünk ki hány lelket talál megbene .Tényleg jó lenne belőle egy remastered.
4.
4.
A Pulyka
#2: A shadowman ember, a legmeghatarozobb jatek volt az eletemben. Orulok hogy mas is emlekszik erre az elveszett gyongyszemre.Mit nem adnek egy remake-ert, de sajnos az akklaim becsodolt, es asszem a jogok is naluk maradtak.
3.
3.
Gorrister
Azért én bízok benne, hogy Crash és Spyro után talán majd Sir Daniel is ellátogat PC-re.
2.
2.
Darksiders84
Előrendelve és ami érdekes hogy12 ezer helyett csak 10 lesz. De jó lenne még felújítva a Soul Reaver vagy a Shadowman.
1.
1.
cyberstaker
Milyen jó marketing kampánya van ennek a játéknak. A trailer óta most hallok róla először.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...