Aranyra került a MediEvil

Az Other Ocean csapata Twitteren jelentette be, hogy elkészültek az alkotással, minden hibát javítottak, és készek a sorozatgyártásra. Még egy hónapot kell várnunk, októberben pedig már újból kardot ránthat Sir Daniel.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#11
#10: Én végigvittem ha már elkezdtem de az hogy PS2 grafikával soha nem tartotta még a 30at se kb, a vége felé meg folyamatos 15-20 fps az elég gyalázatos volt, ezzel a graffal PS3mon 60 fps kellett volna menjen.
#10
#9: Na ugye de azért neked is van némelyik játékhoz ízlésed ami viszont másnak hányás. A lényeg hogy szórakoztatva kikapcsoljon.
#9
#8: "Nem értették nálam hogy tudtam azzal a szaggatós ocsmány játékkal úgy játszani"

Most már értem miért élvezted a Darksiders 3mat.
#8
#7: +1 Nem értették nálam hogy tudtam azzal a szaggatós ocsmány játékkal úgy játszani hogy ráadásul élveztem is annyira beszipantott ahogy írod. Érdekes hogy némelyik ősrégi játékra x év után jobban emlékszem mint mostanában pl a COD vagy NFS részeket amikor mesélik melyik milyen volt én meg már nem is emlékszem pontosan csak nagyjából hogy volt az is.
#7
#5: Raadasul nekem a ps1es verzio volt meg, ami rettentoen trehanyul volt optimalizalva. Folyamatos szaggatas es borzasztoan alacsony felbontason futott, de meg igy is beszippantott rendesen az eros atmoszferaja miatt. Hetekig jatszottam mire megszereztem minden tetovalast, de sosem sikerult mind a 120 lelket begyujtenem.
Remeljuk egyszer tenyleg kapunk egy remake-et.
#6
A Shadowman-t én is nagyon birtam még pc-én toltam ki a pc guruoskkal versenyeztünk ki hány lelket talál megbene .Tényleg jó lenne belőle egy remastered.
#5
#4: Nem feltétlen mert a képregény liszenszét biztos meg lehet szerezni.
Amúgy ja, remake kellene mert mai szemmel teljesen élvezhetetlen lenne egy sima remaster a maga idejében sem acélos irányítás megfelépítés miatt.
Maga a koncepció, a világ meg a karakterek viszont nagyon jók.
#4
#2: A shadowman ember, a legmeghatarozobb jatek volt az eletemben. Orulok hogy mas is emlekszik erre az elveszett gyongyszemre.Mit nem adnek egy remake-ert, de sajnos az akklaim becsodolt, es asszem a jogok is naluk maradtak.
#3
Azért én bízok benne, hogy Crash és Spyro után talán majd Sir Daniel is ellátogat PC-re.
#2
Előrendelve és ami érdekes hogy12 ezer helyett csak 10 lesz. De jó lenne még felújítva a Soul Reaver vagy a Shadowman.
#1
Milyen jó marketing kampánya van ennek a játéknak. A trailer óta most hallok róla először.