Úgy néz ki, tényleg készül a Total War Saga: Troy

Habár a Total War Saga-sorozat következő epizódját még mindig nem mutatták be formálisan, a PC Gamer magazin címlapján már az új játék feszít, így lényegében biztosra vehetjük az érkezését.

Mai szemmel nézve rendhagyó módon rántotta le a leplet a Sega és a Creative Assembly a legújabb Total War Saga-játékról, a Total War Saga: Troyról, hiszen a fejlesztés először a nyomtatott PC Gamer magazin címlapján mutatkozott be - erről egyébként az újság szerkesztője, Andy Kelly osztott meg egy fotót az internet népének.

A Total War Saga: Troy érkezéséről augusztusban kezdtek el pletykálni, amikor is a Sega levédette a játék címét. A Total War Saga a Total War-sorozat mellékága, amelynek az epizódjai egy-egy kisebb, de konkrét történelmi eseményre fókuszálnak, és bár játékmenet szempontjából nem hoznak forradalmi újdonságot, lényegében elmennek teljes játéknak is. A szériát a Thrones of Britannia nyitotta, utólag pedig a Shogun II Fall of the Samurai címet viselő kiegészítőjét is átsorolták a brand alá.

A Total War Saga: Troyról egyelőre nem kaptunk részleteket, de a címlapi lead alapján a játék nem nettó történelmi körítéssel operál majd, hanem mitológiai elemek is színesítik a stratégiát.

9 komment - szólj hozzá!