Úgy néz ki, tényleg készül a Total War Saga: Troy

Habár a Total War Saga-sorozat következő epizódját még mindig nem mutatták be formálisan, a PC Gamer magazin címlapján már az új játék feszít, így lényegében biztosra vehetjük az érkezését.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#7: Ezek pont hogy nem igen ömlenek sehonnét, és a kis költségvetésű történelmi játékok a sok total war mellett is fenn tudnak maradni, valamennyire.
#8
#6: Szerintem Hattusa megtalálása se volt semmi, pláne mivel addig a Hittitákat afféle léteztek is - meg nem is népként kezelték.
#7
SLi
#5: mindenhonnan az ilyen témák ömlenek az minimális kis minőségi történelmi játék ami maradt ne vegyék már el még ezt is
#6
SLi
#4: Trójáról mindig az jut eszembe hogy Schliemann mekkora király volt, ami neki sikerült ahhoz foghatót kevesen tettek a történelemben. Mennyi esély volt rá hogy sikerül neki... trója sztorijánál menőbb dolog nem sok van de ha mégis akkor a felfedezése azok között van
#5
#3: Steampunk, sc-fi, Gyűrűk Ura, határ a csillagos ég.
#4
#3: Na igen, Trója volt az utolsó nagy bronzkori háború, harci szekerekkel, bronz fegyverekkel, minimális páncélzattal, bár egyesek szerint az első vaskori csata volt, mivel az ostromlók a vasfegyverekkel felfegyverzett félmitikus "tengeri népek" is lehettek.

Ennél másabb vizekre ebben a műfajban nem nagyon evezhetnek.
#3
#2: Milyen más vizekre? Az utóbbi években volt 3 királyság kora meg Warhammer.
#2
Ne már, örülnék annak ha végre kicsit mernének más vizekre evezni.
#1
KELL!! AKAROM!!! MOOOOOOOST!!!! :D