A Fortnite-ban is megünneplik a Batman-napot

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 18.
  • Pletyka
Link másolása
A szivárgások alapján a Fortnite játékosai is megünnepelhetik a szombaton esedékes Batman-napot. Az adatbányászok új felszerelések és kihívások nyomaira bukkantak többek között.

Batman témájú tartalmak érkeznek a Fortnite 10.31-es rajtszámot viselő frissítésével, ezt a közösség adatbányászai szivárogtatták ki. Az újdonságok vélhetően a szeptember 21-én esedékes Batman-nap apropóján élesednek majd.

Az új eszközök között debütál a robbanó batarang, amely becélozza és követi az ellenfeleket, illetve képes megtapadni a falon, és egy arra járó szerencsétlen nyakába robbanni. Természetesen Batman kötélvetőjét is megkapjuk majd, amivel kis túlzással bárhová felmászhatunk, hogy aztán kicsapva a köpenyünket, le is ereszkedhessünk onnan.

A kiszivárogtatott infók szerint az esemény idején a Tilted Towers Gotham Cityre emlékeztet majd minket, és Welcome to Gotham címmel különböző kihívásokat is teljesíthetünk, amelyekért különböző jutalmak, így új spray-k és egy új ernyő ütik a markunkat.

Nem ez az egyetlen Batman témájú meglepetés, amivel az Epic készül a héten, ugyanis az Epic Games Store-ban is Batman-játékot (vagy játékokat) ajándékoznak majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...