Ghost Recon: Breakpoint - közeleg a nyílt béta

A Ubisoft bejelentette, hogy szeptember végén tartják a Ghost Recon: Breakpoint nyílt bétatesztelését, amelyhez mindenki hozzáférhet majd. A bejelentés mellé egy élőszereplős előzetest is kaptunk.

A Ghost Recon: Breakpoint nyílt bétatesztje PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhető lesz: a rajt a konzolokon és a Uplayen szeptember 26-án, délben várható, míg az Epic Games Store-on keresztül játszók aznap 17 órakor ugorhatnak neki a korai verziónak. Lesz előtöltés is, ez platformtól függően pontosan két nappal korábban válik elérhetővé. A befejezés minden platformon szeptember 29-én, 16 órakor lesz.

Azoknak is érdemes lesz belenézniük a tesztbe, akik a zárt bétát már kipróbálták, a Ubisoft ugyanis több változtatást is eszközölt a játékon a rajongók visszajelzései alapján - ezeket a részleteket holnap osztják meg velünk. Emellett új tartalmakra is számíthatunk a zárt bétához képest, így a két extra terület és három plusz sztoriküldetés mellett a PvP Elimination módjával is futhatunk egy kört - ehhez négy különböző pályát tesznek majd elérhetővé.

A Ghost Recon: Breakpoint zárt bétás tapasztalatainkról itt olvashattok, míg a játék végleges változata október 4-én debütál - a bétás eredmények sajnos nem vihetők át a teljes verzióba. Bónuszként nézzétek meg az új élőszereplős trailert, amelyből kiderül, hogy Lil Wayne nem igazán jó csapattárs...

2 komment - szólj hozzá!