Modern Warfare - gépigényt kapott a béta

Ami az új grafikus motorhoz mérten nem is tűnik olyan vészesnek processzor téren. Memóriából viszont elkélhet a 16 GB RAM, és a videokártyák frontján sem lesz érdemes veterán alkatrészekkel harcba indulni.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#21
#20: Én is most tervezem a 32-t... Ideje lesz.
#20
#12: 16 gb ram ma mar alap (8-al lavirozni elegge gaz manapsag). sot ahogy haladunk lassan a 32 sem tunik majd furcsanak. atlagos gepigeny az ajanlott.
#19
#18: Persze ettől még lehet jó a játék, csak azt mondom hogy e-téren volna hová fejlődni.
#18
#17: Pl nézz megí egy CRYSIS 2-t vagy 3-at ráadásul azok sokkal nagyobb területet generálnak le, vagy ott van a Battlefield 4.
#17
#14: Korrekt leszek akkor: Ez a játék grafikailag és fizikailag le van maradva körülbelül 5-8 évvel a mai játékoktól.
#16
Nem tudom miről beszéltek. Én mindig vigyorogtam a CoD részeknél. Lehet nem a legszebbek de szépek és a részletességet tanulhatná azért sok csapat, még ha scripteltek akkor is. (Úgy mondom ezt, hogy a BO2-ig mindent végigjátszottam de azóta egyet sem azt hiszem). Mondjuk lassan itt a bűvös 5 év. Fifa, F1, CoD vásárlás :D
#15
#14: PS4en márpedig nekem egyáltalán nem tetszett, bár úgyis azért raktam fel mert egy haverom mindenképp akart velem tolni pár meccset de nekem elég is volt, nem az én világom a cod.
Amúgy úgy ronda helyett inkább lehetne azt mondani hogy stagnál, én azt tettem szóvá hová ez a gépigény mikor a régi részek is néztek ki így töredék erödforrásigénnyel.
#14
#9: Az hogy ronda. Még ha korrekt lennél és csak kívülállóként vizsgalnad ez kurva messze van a rondától. Nem bf,de a ronda az kevés poligon, szaggatás, kidolgozatlan, zs kategóriás ,pixeles, stb. Mond a tényeket, neked nem üti meg az ultrafasza élethű 8k atomerőműs szintet. De még ahhoz se ronda,csak simán szép. Amennyire kell.
#13
#1: Szemüvegre lenne szükséged vagy egy új gépre :)
#12
#11: Itt egyedül a 16 Gb ram indokolatlan de igazából az sem veszélyes.
#11
Egyébként az ajánlott gépigény sem nagy cucc. Egy 390-et már 30-ért kapsz. Mondjuk, hogy akkor miért 1660 van nv oldalról, az más kérdés :D
#10
#7: Szokásos vak szemellenzős beszólás.
#9
#7: A száraz tényekben mi a haterség?
#8
#7: Adok neki egy esélyt ettől függetlenül, ezt csak megjegyeztem.
#7
#5: Szokásos haterszöveg.
#6
#5: Ja, oks.
#5
Ahhoz képest hogy új motor ugyanolyan ronda :).
Egyébként 21-én már mindenki kipróbálhatja.
#4
Jól látom, hogy csak az előrendelők bétázhatnak?
#3
#2: Azért picit szebb lett szerintem. Régóta nem toltam codot, de ezt most kipróbálom.
#2
#1: Új motor........
.
..
:DDDDDDDDDD