Stalker Online - már közel a steames rajt

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A bejelentés mellé pedig nem csak egy friss előzetest, hanem még egy szabadon kipróbálható bétát is kaptunk. Készítsétek a vegyvédelmi ruhátokat, úgy néz ki, hogy visszatérünk a ’90-es évek sugárzó szovjet világába!

Már jó régóta nem lehetett hallani semmit az eredetileg még 2012-ben leleplezett projektről, mely azóta jócskán átalakult, és még fejlesztőt is váltott. A Mobile Technologies szerint viszont mostanra már révbe ért a projekt, olyannyira, hogy idén ősszel el is rajtol majd a Steamen.

A Stalker Online-ról azt érdemes tudni, hogy az atombalesetekkel sújtott Szovjetunióban játszódik, ahol a játékosnak az ellenségek mellett a természet viszontagságaival és a hatalmasra megnőtt mutánsokkal is meg kell majd küzdenie. A fejlesztők ígérete szerint ehhez realisztikusan működő fegyvereket, spéci felszerelést és az átgondolt taktikának teret adó pályadesignt kapunk.

Az alkotás egyébként ötvözi az TPS-ek és az RPG-k sajátosságait; a személyre szabható fegyverek mellett például fontos szerepet kap a kereskedelmi rendszer, melyben az egyes tárgyak árfolyama folyamatosan változik majd a játékosok tetteinek hatására.

Aki pedig kedvet kapott volna a Stalker Online-hoz, annak nem kötelező még heteket várni a rajtig, hiszen a fejlesztők hivatalos honlapjáról már tölthető a szabadon kipróbálható béta.

3.
3.
Dízel
Mobilos game pcre? Mivan már visszafele haladunk?
1.
1.
logic5
Ez valami vicc akar lenni? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...