Novemberben új Terminátor-játékot kapunk

Alaposan megtolták a Terminátor-sorozat videojátékos jelenlétét az elmúlt hónapokban, ami nem meglepő, hiszen már a nyakunkon a következő film. A cameókat egy önálló Terminátor-játék koronázza meg.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#42
#41: Pontosan ezért nem fogok tőled véleményt komolyan venni egy Fifa 21-ről viszont tudom hogy megkérdezhetlek, mi a véleményed az Atom című játékról :D
#41
#34: Jé, egy földim :-)
Amúgy szerintem mindenki magának "pontozzon". Nálam egy Fifa20xx mindig 1/10 marad, pedig próbáltam párat, egyszerűen nem fogott meg. De pl. a Fallout 1-2 mindig is 10/10 lesz, részben a nagyszerűsége, részben a nosztalgiafaktor miatt.
Nem akarok tesztelő lenni, nem akarok más "influenszerek (de beteg ez a nemzedék)" befolyása alá kerülni, csak a magam módján szeretnék szórakozni, és kész.
#40
...Mindenesetre sajnos a filmnél 1000x várósabbnak tűnik! :D
#39
YanezModerátor
#34: Ebből gondolom csak a kecskés igaz.
#38
#37: Azért a DS letett valamit az asztalra ha el is baszták a programozás részét pár helyen, a Rambo meg csak egy ócska cashgrab shovelware.
#37
#36: Ennyi erővel a Rambo is 8 lenne, csak a *** miatt 4 le :D
#36
#33: Amúgy 8 lenne a Dark souls de az eredeti kiadas ordító technikai hibái és rossz netkódja és pár nagyon szar boss (meg mert ezen a terén eleve visszalépés a Demons souls után) miatt kettő le.
#35
#32: A DS első részére ez a 6 pont teljesen objektív. Én is ennyit adnék rá, úgy hogy nem érdekel. Nem igazán jönnek be a sárkányos, kardozós biszbaszok. Viszont, nem is érdemel ennél többet és ezt te is tudod.
A Beyond pontozásod nem objektív. A DS nem azért hat pont, mert nem fekszik nekem a stílus, hisz egy stílusnak semmi köze a pontokhoz. Itt követted el az első hibát. Egy sétaszimulátor sem kaphat kevesebb pontot csak azért mert valaki nem szereti. (Félre ne érts, nem meggyőzni akarlak csak az én gondolkodásmódom próbálom leírni)
#34
#33: Nem is akarok az lenni.
Egyébként egy üveg tormás majonéz vagyok, Bivalybasznádon lakom, kecskékkel hágok és uránércet reggelizek.
#33
YanezModerátor
#32: Nem tudom ki vagy, nem tudom mi vagy, nem tudom hol laksz, nem tudom mit eszel reggelire, nem tudom kivel hágsz, de egyet biztosan tudok: belőled sosem lesz tesztelő. Ja és nem azért mert ne tudnál írni!
#32
#31: A dark souls 1 az egyik örök kedvenc jatekom de a pontozasom rá 6/10 szóval eltaláltad.
#31
#30: Hát mondjuk - no offense - te sem igazán nélkülözöd az elfogultságot az "értékeléseid" során. Mármit objektíven nézve - ahogy azt godach kolléga nagyon helyesen jelezte - egy 2 pontos játék az, amiben nagyjából semmi sincs rendesen megcsinálva, netalán tán végig sem lehet vinni ilyen olyan bug miatt. Ilyenek mondjuk a korai City játékok. Az,hogy te nem preferálod a QD féle történetmesélést, még nem ok a 2 pontra, mert gyakorlatilag minden működik bennük amit a fejlesztők meg akartak valósítani, grafika, zene, filmszerűség stb..a te analógiád mentén akkor pl. a Dark Souls, ami az egyik kedvenc játékom, nem több 5-6 pontnál, mert: az ellenfelek átütnek falakon, Blighttown 15 fps konzolon és PC-n egyaránt, a történet nehezen kibogozható, a helyszínek fele egyáltalán nem hangulatos stb. De ezek nem olyan dolgok, amik túlzottan árnyalnák a mesteri pályaszerkesztést, nagyszerű harcot, fejlődési rendszert. Remélem érted mire akarok kilyukadni.
#30
#28: Mivel a játékmenet a nagybetűs nulla és se a történet, se annak megvalósítása sem tetszett a Beyondban a grafikara kapott egy pontot mivel a framerate sem stabil de legalább helyenként nem csúnya.
#29
#23: Igen, ezzel a részével egyetértek. Amire én gondoltam, az a játszhatóság. Bujkálsz, menekülsz, lootolsz. De reális esélyed egyetlen darab játékosként lenyomni egy T-800-ast, igazából minimális, a könyvek alapján :D
Fegyverből volt bőven (mondjuk vannak elvakult könyvek, pl. a Ragálykommandó, ahol mindenki 12,7-es gépágyúkkal rohangált :D ), lőszerből kevesebb.
Ha a szabvány túlélőjátékokat veszem, ahol még az első baltádat is neked kell elkészíteni (akár a Green Hell), mire eljutsz odáig, hogy szerezz egy kalát vagy egy M16-ot, amivel esélyed is lenne... Háááát, szerintem sok játékos nem jutna el odáig, inkább nyomna egy uninstallt.
Plusz az egész Terminátor univerzum a gépek és az ellenállás harcáról szól. Utóbbiak részéről pedig igen fontos a csapatmunka.
Félre ne érts, nem támadlak. Csak nekem más a véleményem. Még ha az alap ötlet nem is rossz, és baromira élvezném, de félek ezzel nem lennénk sokan :D
#28
#27: Egy két pontos játék (10-es skálán) az én olvasatomban, grafikai bugoktól hemzseg, nem csak játékmenetitől. Unalmas, repetitív, nincs története és akár még olyan kritikus bugot is tartalmaz, ami miatt végigjátszhatatlan. Zene nincs vagy ha van, idegesítő, mint ahogyan a hangok is. Épp csak azért nem egy pont, mert lehet van akinek tetszik.
A Beyond biztosan nem két pont, nálam meg főleg aki szereti az interaktív történetvezetést.
De esküszöm, egy jó szaftos írást olvasnék tőled, miért annyi az annyi :D
#27
#26: Akkor mit kapnék én a Heavy rain 3 és Beyond 2 pontommal. Mentsegemre a Fahrenheit már 5 a Detroit meg 6.
#26
#25: Akivel el lehet normálisan beszélgetni, akár kompromisszumokkal azzal nem szokásom összeveszni :D
Elhiszem, hogy nem vagyunk egyformák de akkor sem értettem egyet a 2 ponttal. Most sem értek, csak mára különösképp nem érdekel, ki mennyit ad rá. :D
#25
#24: Hát, én 28%-ot adtam rá anno, de ne vesszük össze légyszi, így is alig van már ember a GK-n akivel érdemben lehet kommunikálni:D megértem amúgy, ha valaki guilty pleasure-ként tekint rá, de nálam még annak is rossz volt:D Ahh, a Saints Row 2 és az autóvezetés, good old memories.
#24
#21: Emlékszem emiatt a Rambo miatt vágtak ki Gamestarról mert a ráadott 2 pontos teszt úgy felháborított, hogy összevesztem az írójával. Hiába próbáltam felvezetni neki normális érveket, miért nevetséges a 2 pont, (mondjuk 5.-nél többet én sem adnék rá) gőgösen, gúnyosan és cinikusan válaszolt minden egyes mondatomra, mire addig fajult hogy megígértem neki hogy orrba vágom.
Egyébként én elvoltam a Rambo-val, nekem tetszett bár amikor mutatták Rambo-t benne, akkor a nevetés tört rám.
Hamarabb került egy Saints Row 2 és egy Alan Wake tiltólistára a játszhatatlansága miatt nálam, mint ez amit egy ültő helyembe végigvittem :D
#23
#22: Igen a könyvekre alapoztam. És azért hoztam fel a túlélőjátékokat, mert egyébként inkább az általad is említett csapatos dolgokra pl Tom Clancy's Rainbow és Ghost sorozatokra gondoltam volna, de ha a könyvekben olvasott harcok komolyságát veszem alapúl, akkor inkább a survival játékok sérülésmodelljére támaszkodnék és mechanikájára.
Ott is szépen beosztották a fehérjeszeleteket, hogy legyen mindig valamennyi tápanyaguk. Egy lövésből leszedték őket a terminatorok, elfertőződtek a sebeik.
Emlékszem (ha jól emlékszem) hogy a legnagyobb fegyverük a villanógránát volt, amivel meg tudták zavarni a terminatorokat. Így kaptak pár másodpercet poziciót váltani vagy akár támadni, mert pár másod perc múlva már a terminator ki is számolta a gránát röppályáját, hozzáadta a gravitációs erőtől megfogva a tököm tudja még miket és már lőtt is oda, ahol pár másodperce a lázadó volt.
Persze ezt a filmek nem adják vissza (mondjuk erre nagyon jó példa volt a Salvationban a mototerminatoros jelenet, de aki a könyveket nem olvasta sajnos azt sem tudta értékelni).
A lényeg, hogy egy komoly tecnikai shooterrel kicsit vissza lehetne hozni azoknak a harcoknak a hangulatát, de szerintem egy körökre osztott stratégia tudná igazán visszaadni azt a tervezést, amit megkívánna egy ilyen küzdelem. Ez viszont (attól még hogy tetszik) köszönőviszonyban sincs azzal. Pont néztem a trailert amikor szemben áll a játékos a terminatorral és lövik egymást. Na ilyen a könyvben nem volt, mert általában aki látta a terminatort már nem él.
Persze közel sem várom el, hogy ilyen legyen a játék mert valószínű hogy a játékosok 70%-nak nem jönne be.
Ajánlom mindenkinek a Redemptiont, az egyik legjobb ha nem a legjobb T játék.