Hat Batman-játékot ad ajándékba az Epic Store

Szombaton Batman-nap, ráadásul a nyolcvanadik születésnapját ünnepli a derék Denevérember, az Epic Games Store pedig méltóképpen akar megemlékezni ezekről a jeles eseményekről.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
SLi
Epic <3
#32
#28: A tankozást tényleg kicsit túlzásba vitték.Teljesen kipörgettem mindegyik Arkham-ot,de az Arkham Knight-nál már én is untam a végefelé,hogy mindenhez a Batmobil kell.Amúgy nem lett volna rossz játék.
#31
#29: De amúgy gyorsan hozzáteszem, hogy én el tudom fogadni, ha valakinek tetszett a játék, örülök neki. Nekem pl jobban tetszett az összes többi rész.
#30
#29: De egy játékkal játszottunk. Ráadásul a PC portnak megszűntek már rég a gondjai és gépem is van hozzá, hogy simán 60-al menjen (ahogy előtte is volt). Itt a játék maga a gond. Mindenféle szempontból. Ez a port akkori minőségi problémáitól nyilván független.
#29
YanezModerátor
#28: Akkor nem egy játékkal játszottunk. Lol az autóval csak olyan helyeken kellett átugrani, ahol a pálya további részén is szükség volt a verdára. Nem azért, mert batman ne tudott volna. :D Rossz sztori?????? Gyenge minőség????? Ha a pc-s minőségre gondolsz még megértem, mert a portolást nagyban elcseszték. Tényleg nem egy játékkal játszottunk.
#28
#22: Nekem minden bajom van vele, hogy azt nem lehet így két mondatban leírni. Az az autó nagyon rossz volt és komolyan erőltetett. Előtte át tudtad repülni a várost egy közepes ház tetejéről, most meg egy 2 méteres lyukhoz mi kell? Az autó! hogy átugrass. Mindenbe bele volt erőltetve az a szar. Ráadásul erre a részre már nagyon elfáradt a széria, már minden téren túl volt tolva, még a karakterdizájnok is mások lettek, de mind hiába, full unalmas volt. Minőségéről meg ne is beszéljünk. Sztoriban is nagy semmi. Borzasztó. Világégés volt a játék, vissza is vették a boltokból pár hét alatt. Vágod, amikor egy pénzéhes cég nem árulja inkább a játékot, annyira vállalhatatlanul szar az a játék, eladhatatlan és botrányos.

Nekem úgy néz ki a rangsor, hogy
best AA
utána a nagyszerű AO
aztán a nem túl acélos, de szódával elmegy rajongóknak AC
és végül a vállalhatatlan AK.
#27
Klienssel vannak bajok sajna és nem látom hogy ömlene bele a pénz és a fejlesztés. Ennek ellenére nincs bajom az epiccel. Paragon megszüntetésekor visszaadtak egy csomó pénzt a játékosoknak. Ezt nem nagyon lehetett más cégnél látni. Az ue4 is kedvező feltételekkel használható. A játékfejlesztőknek is kedvezőbb a velük kötött szerződés. A kliens meg csak kialakul remélhetőleg.
De a steam meg a valve sem hibátlan sőt... :D
A többi konkurens kliensről meg ne is beszéljünk.
#26
#22: Én anno nem tudtam a Knighttal játszani a gyenge gépem miatt így elmaradt. Szóval örülök hogy most ingyen megszerezhető volt.
#25
YanezModerátor
#20: De tényleg, mi a baj a Knightal? Az egyik legjobb Batman game!
#24
Epicnek hála már így sincs hely a vinyón... Dehogy is nincs :D egye fene, beszerzem mind a hármat.
#23
#14: Vicces, amikor az utolsó fillérbaszó csövesnek is elvei vannak :D
#22
#20: Mi a baj a Knighttal?
Amúgy szerintem akit eddig érdekeltek már rég megvették annyiszor adták mindet potom áron.
#21
Összes megvolt Steam-en de behúztam itt is. Egy launcherrel több vagy kevesebb már nem számít. Elfér a gépen. Van hely. Már vagy 30 játékom van így amit ingyen osztogatott az Epic.
#20
Akinek nem kell nem kattint rá, akinek kell az rákattint. Mondjuk én az arkham Origins-nek jobban örültem volna, mint a full szar knight-nak, de ajándék lónak...
#19
#9: Elvileg mindkettő kiadásban bennevan az összes DLC.
#18
Na vam még aki sír?
Látom még van.....
#17
#14: Hát téged senki...
#14
#12: Egy game + engine = mindenkit lefizető (engem ugyan nem vesznek meg) világhatalom.