HWSW: Play Store nélkül jön a Huawei Mate 30

Nagyon izmos lett a Huawei Mate 30-szériája, amely a nyers erő mellett több vakmerő újítást is hoz. De jó kérdés, hogy mindez mire lesz elég a Google-ökoszisztéma nélkül.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
Android vagy Ios nélkül csak az olcsó eszközök rúghatnak labdába.
#11
#10: Ja, azért mondom, hogy ha most a hasonló kategóriás telómat kicserélném egy olyanra, akkor biztos jól használható lenne és nem lenne vele bajom. De nekem így alakult a huawei. Családban meg többeknek is p20 van, semmi bajuk vele.
#10
#9: Nekem P20pro van és olyan szinten még vagyok vele elégedve, hogy nagyon. 3D fotózás, lassított videó, stabil rendszer.
#9
Nekem huávéj telefonhoz akkor volt szerencsém, amikor még semmi prémium cuccuk nem volt, de amilyen szar volt az összes, nem is úgy nézett ki, hogy valaha akár egy normális telefonjuk is lesz - nemhogy prémium termékek. Nyilván ez a dolog már minden téren változott, csak az nem, hogy az óta sem vettem huawei terméket. Egyébként biztos, hogy már jók és nyilván ugyan úgy ellehetnék én is velük, mint ahogy nem.

Android téren azt tudom, hogy nálam talán 2-3-4 hónapban egyszer ha fut a play áruház. Viszont az a jópár program, ami a telón van az mind onnan jött és van köztük olyan, amiból nem jó egy mások által fejlesztett másolat, vagy változat. Arról nem is beszélve, hogy a fizetős programjaim is play áruházon vannak... Szóval szerintem úgy alakul az utam a huawei-el, ahogy eddig. Sehogy.
#8
#7: Igaz, a P30 az összehasonlítási alap a képen, nem a Mate 30, azt hittem az új megjelenés apropóján készült.
#7
#6: Ez a kép a Mi9 LAUNCH napján kerult ki, már akkor USD499 volt az ára, ha jól tudom picivel a galaxy széria elôtt már kapható volt, mikor azoknak még nem volt Dxomark pontszáma.
#6
#5: Huhh azért ezen elég erős ferdítések vannak. Pl ez a World's No 1 video score on Dxomark. Nem mintha mérvadó lenne a Dxomark, de a Mi 9 ott is csak harmadik, a Note 10 5G és az S10 5G mögött. Előbbi összesített pontja egyébként 117, itt pedig a 107-es eredményt emelik ki.

A kamera specifikációs összehasonlítás pedig remélem hogy nem azt akarja sugallni, hogy a több mpx=jobb fotó.
Félreértés ne essék, ettől függetlenül nagyon jó telefon a Mi 9, jó ár/érték aránnyal.
#5
Jaj már ne játszátok túl....nehogy, már borjút áldozzatok.

Huawei egy elkurvult mainstream termék lett, akárcsak Samsung, vagy apple.
Iszonyatosan drága termékeket adnak ki, pofátlanul, évente 2x (Mate és Pro)

Az alsó kategória is jóval drágábban megy. Számomra egyetlen értékelhetô mobilt és technólógiát gyártó cég a Xiaomi, ez pedig mindent elmond :

https://www.facebook.com/XiaomiGlobal/photos/a.260176487351285/2192874060748175/?type=3&theater
#4
#3: Nem. Felfüggesztették az embargót, de a felfüggesztés véges. Ha az lejár, újra életbe lépnek a szankciók.
#2
Számomra ezzel vége is a Huawei érának. Jó telefonok, szerettem őket, de számomra nem ad annyi pluszt, hogy lemondjak a rendes, kényelmes Androidról. Van elég sok más gyártó, hogy lehessen szemezgetni valami új márka iránt.
#1
Ámen sajnos. Nem mintha ugranék venni egyből ha lenne rajta minden mivel tavaly vettem de kár a Huaweiért amúgy jók a Honorral együtt.