Remnant: From the Ashes - irány Leto laborja!

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 20.
  • Letöltés
Link másolása
Komolyabb frissítést kapott a Gunfire Games Dark Souls-szerű játéka, a Remnant: From the Ashes, aminek keretein belül a finomhangolások mellett egy vadonatúj dungeont is meglátogathatunk.

A Leto's Lab nevű dungeon a kampányban, illetve az Adventure módban érhető el, a játékos pedig a szokásos akciózás mellett számos egyedi feladvány kíséretében tehet kísérletet arra, hogy élve megússza a laborból való menekülést. Emellett megismerhetjük  Dr. Leto Apostolakis hátborzongató kísérleteinek sötét titkait is, ami a sztorihoz is hozzátesz majd ezt-azt.

A labort azért hozták létre, hogy a titokzatos vörös kristályokat tanulmányozzák, a kezdeti tervek ugyanis arról szóltak, hogy segítségével végtelen energiaforrást állítanak elő. A kutatás vezetője azonban úgy vélte, a kristályokat dimenziók közötti utazáshoz is fel lehet használni.

Kutatásai sikerrel jártak, így ő volt az első, aki megnyitotta a kaput a Ward 16-on található World Stone-hoz, amivel az emberiség megtette az első lépést a más világok közötti utazásokhoz. A nagy felfedezést aztán rossz célokra kezdte használni Leto, aki kétes kísérleteket végzett a kövön. A labort végül a Root-invázió során evakuálták, és ezzel véget vetettek a kutatásainak is.

3.
3.
LevMolnar
Köszi a választ. Olyanom nincs.
2.
2.
user101
Persze, Steam-ről le tudod menteni és ki lehet írni dvd-re :)
1.
1.
LevMolnar
Sziasztok.
Ez a játék elérhető fizikai formában ..?
Magyarul lemezen..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...