Kétféle változatban jelenik meg a PlayStation 5?

Egy frissen felröppent szóbeszéd szerint a PlayStation 5 kétféle kiadásban lesz majd kapható, így az alapváltozat mellett lehetőség lesz választani egy Pro-kiadást is, pont úgy, mint a PlayStation 4 esetében.

Azt már tudjuk, hogy borzasztóan gyors töltési időt ígér az új PlayStation, aminek a devkitjei elég futurisztikusan néznek ki, de azért az igazi, hivatalos konkrétumokra még mindig várnunk kell.

Most is csak egy szóbeszédről tudunk beszámolni, nemrég ugyanis felröppent a hír, hogy az alap PlayStation 5 mellett kapunk majd egy Pro-kiadást is, pont úgy, mint a PlayStation 4 esetében. Ráadásul a két modell egyszerre jelenik meg. Ezt Zenji Nishikawa újságíró osztotta meg nemrég egy livestream során (29. percig kell tekerni a fenti videóban), aki nemrég részt vett Yokohamában a Computer Entertainment Developers Conference-en, ahol a fülest is kapta.

Nishikawa szerint a döntés hátterében az áll, hogy a Sony úgy látta, a vásárlók nagyon jól reagáltak a PlayStation 4 Pro bevezetésére, és így két irányba ágazott piacot is le tudják fedni a japánok, hiszen biztosan lesznek olyanok, akik a lehető legerősebb PlayStation 5-re teszik majd le a voksukat.

A kérdés inkább az, hogy az amúgy is komoly erőforrást ígérő alapgép után mit tud kínálni a Pro-címkével felruházott gép esetében a Sony.

66 komment - szólj hozzá!