Jövő hónapban érkezik az Afterparty

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Dátumot kapott az Afterparty, az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka. A pokoli kocsmatúra során komoly feladat vár ránk: az asztal alá kell innunk az ördögöt!

Amikor Milo és Lola a pokol mélyére jutnak, egy olyan környezetben találják magukat, amire nem számítottak: a sötét túlvilág telis-tele van kocsmákkal. A fiatal páros egyből megcélozza a kiutat, de a szabaduláshoz teljesíteniük kell egy igen komoly feladatot: fel kell venniük a kesztyűt a Sátánnal... mégpedig egy ivóverseny során.

Bármennyire is fura a koncepció, az Afterparty nem egy ostoba gimmickre építkező játék lesz. A Night School Studio csapata az Oxenfree-vel már bebizonyította, hogy tudnak remek hangulatú, kiváló párbeszédekkel operáló alkotást készíteni, és ezt a történetben gazdag irányvonalat célozza a piálós játékuk is.

A premierre pedig nem kell már túl sokat várnunk, az Afterparty ugyanis október 29-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Húsz dolláros árcímkére kell számítanunk, de a játékot a megjelenés napján megtaláljuk majd az Xbox Game Pass kínálatában is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...