Modern Warfare - exkluzív fegyvert tartogat a béta

Ma végre teljes gőzzel, minden platformon elindult a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétája. Az eseményen érdemes részt venni, ugyanis így egy spéci sörétessel gazdagodhatunk a megjelenés napján.

Több szempontból is érdemes szót ejtenünk a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétájáról. A mától mindenki számára elérhető próbakör ezen a hétvégén ugyanis már teljes crossplaytámogatással érkezett, ebbe pedig beletartozik a cross-saving is, vagyis egy közös profilt használhatunk akkor is, ha több platform között ingázunk.

A meglepően jól optimalizált multis béta ezen felül elérhetővé tette a Ground War játékmódját is, ahol egyszerre 64 játékos eshet egymásnak. A hatalmas létszámú meccsek pedig természetesen jókora térképeket igényelnek (bajban is lennénk a hagyományos mapokon), így ezeken is érdemes néhány próbakört tenni.

És természetesen nem maradunk jutalom nélkül sem - egy teljesen exkluzív fegyvert, a Hammer Shotgunt zsákolhatjuk be. A spécin felszerelt, még hangtompítóval is ellátott sörétes megszerzéséhez nincs más dolgunk, mint a profilunkon elérni a 10-es szintet. Nem túl nagy akadály ez, legfeljebb egy-két óra játék után könnyen teljesíthető, az így feloldott stukker pedig biztosan menő státusszimbólum lesz a teljes játék megjelenésekor. Sokáig nem érdemes halogatni a dolgot, a béta ugyanis már csak ezen a hétvégén fut.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5 komment - szólj hozzá!