Control - tízmillió dollárt fizetett érte az Epic

Nem titok, hogy az Epic Games hajlandó kinyitni a pénztárcáját azért, hogy sikerre vigye a PC-s online áruházát. A 505 Games anyavállalata közölt egy üzleti jelentést, miszerint több mint 10 millió dollárba került a Control platformexkluzivitása.
  • Írta: szlav

Kommentek

#12
#11: Azt nem kívánom, hogy megbukjon a játék, bár az tény, hogy sokkal nagyobb a hype és a figyelem, mint megérdemelné... Az epikkel kapcsolatban már nem vagyok ilyen elnéző .. . :)
#11
#10: Én meg remelem konzolon is megbukik ez a szar ha volt pofájuk kiadni jatszhatatlanul.
#10
Igazán feltolhatná valami hekker a sztórt, aztán kinyomhatná az eladások adatbázisát a netre ... :)
#9
#6: 12%-al megy az EGS, annyit kapnak minden eladott játék árából.
#8
#7: Azt sose tudjuk meg mert bizonytalanságot szülne és negatív reklám lenne. Helyette fizetett arcok beböfögnek néha valami kamuinfót.. Mint a legjobban fogyó metró amit 1 hónappal késöbb féláron toltak pc-n olyan jól fogyott... :D
#7
Azt lenne erdekes megtudni h mennyit adtak el? Ha csak par ezret akkor nagyon megerte a keszitoknek, hogy finansziroztak a fejlesztes nagyjat az Epictol. Mindenesetre nekem kimaradt, akarcsak a Borderlands 3.
#6
Ez azt jelenti, hogy a 60€ értékű játék teljes bevétele az övüké az eladások után vagy csak töredéke?
#5
#4: Provokáció akart lenni :c
#3
Várható volt. Várom a következő Epic ingyenes játékot! Hajrá EGS!
#2
Fizessen csak, eddig még szerencsére egy epic exkluzív sem érdekelt, de ha fog is, akkor már az epic fizetett érte és beszerzem az ingyenes verziót valamelyik tengerről. Lehet még biztonságosabb is mint az EGS nevű spyware.
#1
Végképp nem ostorozom magam amiért virágboltból kölcsönöztem, kifizették helyettem, köszi.
Egy dolog jó az Epic-ben, spórolnak nekem. :)