40 percig fut a The Outer Worlds

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Eddig is rengeteg látnivaló érkezett a The Outer Worlds kapcsán, de egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az Obsidian büszkén mutogatja élesben is a földöntúli RPG-jét. Ezúttal több mint 40 percnyi játékmenettel készülhetünk a megjelenésre.

Legutóbb a Tokyo Game Show alkalmával láthattunk friss játékmenetet a The Outer Worlds kapcsán, az ottani japán feliratokkal azonban nem volt teljesen igazi az érzés. A mai adagra viszont egy szavunk sem lehet, hiszen a Game Informer klipje rádupláz a korábban látottakra, ráadásul még a menüt és a párbeszédopciókat is könnyebben megérthetjük!

Érdekes újdonságokkal kecsegtet az Obsidian szerepjátéka. Tudtátok például, hogy a játék folyamatosan figyeli majd, hogy mik a hibáink? Ha egy bizonyos dologban nem vagyunk elég ügyesek, akkor a játék (opcionálisan) ezek szerint alakítja magát a karakterünket is. Szerencsére nem nagy baj az sem, hogy kissé ügyetlenek vagyunk egy-két dologban, hiszen Halcyon különös világát járva több követőnk is lesz, akik kisegítenek majd a bajban.

A The Outer Worlds október 25-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig befut Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...