Karakterkészítővel erősít a Minecraft

Egy kis ügyeskedéssel eddig is könnyedén kedvünk szerint változtathattuk Steve skinjét, de a Minecraft következő frissítésével már hivatalosan is személyre szabhatjuk a karakterünk kinézetét.

Döbbenet, hogy még csak most kapjuk meg ezt az opciót, de jobb későn, mint soha. A Minecraft 1.13.0.15-ös bétaváltozatában (amit a Windows 10-es Bedrock klienssel érhetünk el) végre megjelent a hivatalos karakterkészítő, így nem kell már házilag összerakott skinek után kutatnunk, ha meg szeretnénk változtatni kockafejű hősünk kinézetét.

Már a legelején több mint 100 ingyenes hajstílus, arc és ruhadarab közül válogathatunk, de persze nem fog meglepni senkit, hogy az igazán menő darabokat Minecoinokért, a Minecraft prémium valutájáért válthatjuk majd be.

A karakterkészítőt egyébként hamar megtaláljuk majd a menüben - a profil gombra kattintva a "Create Character" gombocskával fogunk találkozni. Persze az sem baj, ha hanyagolnátok az egész hajcihőt, hiszen az eddigi custom skines megoldás is marad úgy, ahogy eddig. Ha viszont szétnéznétek a legújabb bétabuildben, akkor ehhez itt minden információt megtaláltok.

2 komment - szólj hozzá!