Karakterkészítővel erősít a Minecraft

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Egy kis ügyeskedéssel eddig is könnyedén kedvünk szerint változtathattuk Steve skinjét, de a Minecraft következő frissítésével már hivatalosan is személyre szabhatjuk a karakterünk kinézetét.

Döbbenet, hogy még csak most kapjuk meg ezt az opciót, de jobb későn, mint soha. A Minecraft 1.13.0.15-ös bétaváltozatában (amit a Windows 10-es Bedrock klienssel érhetünk el) végre megjelent a hivatalos karakterkészítő, így nem kell már házilag összerakott skinek után kutatnunk, ha meg szeretnénk változtatni kockafejű hősünk kinézetét.

Már a legelején több mint 100 ingyenes hajstílus, arc és ruhadarab közül válogathatunk, de persze nem fog meglepni senkit, hogy az igazán menő darabokat Minecoinokért, a Minecraft prémium valutájáért válthatjuk majd be.

A karakterkészítőt egyébként hamar megtaláljuk majd a menüben - a profil gombra kattintva a "Create Character" gombocskával fogunk találkozni. Persze az sem baj, ha hanyagolnátok az egész hajcihőt, hiszen az eddigi custom skines megoldás is marad úgy, ahogy eddig. Ha viszont szétnéznétek a legújabb bétabuildben, akkor ehhez itt minden információt megtaláltok.

2.
2.
Őrnagy
1.
1.
petymeg2033
Cukin klikkvadász a cím, hogy "a" Minecraft frissül egy új funkcióval, miközben alsó hangon 4 különböző kiadása van párhuzamosan:
1. "Eredeti" JAVA-alapú PC-re
2. Windows 10 verzió (amiről elvileg ez a bejegyzés szól)
3. Konzol verziók (nem tudom, mennyi különbség van a PS és XBox verziók között)
4. Pocket Edition
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...