Jövő héten végre visszatér a The Last of Us: Part II

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 22.
  • Teaser
Link másolása
Bejöttek a korábbi feltételezések, a Naughty Dog a hivatalos Twitter-csatornáján ugyanis egyértelművé tette, hogy a The Last of Us: Part II bizony biztos szereplője lesz a jövő hét kedden esedékes State of Playnek.

A hét közepén jelentette be a Sony, hogy jövő héten kedden ismét tart egy State of Playt, ami tulajdonképpen a Nintendo Direct koncepcióját vette át, csak itt PlayStation 4-es bejelentéseket darálnak le.

A bejelentéskor már lehetett sejteni, hogy a szintén aznapra szervezett The Last of Us: Part II-esemény valószínűleg kapcsolatban áll a State of Playjel is. Így is lett, a Naught Dog ugyanis hivatalos Twitter-oldalán egy friss bejegyzésben egyértelműen utal rá, hogy a nagy csendet végre megtörik.

Nemrég egyébként a svájci Softridge áruházlánc frissítette a játék adatlapját, ami szerint 2020. február 28-án jelenik meg a játék. A napra pontos dátumban talán még nem lehetünk biztosak, de a lehetséges februári premierről már annyiszor hallottunk, hogy nem lennénk meglepve, ha tényleg 2020 második hónapjában futna be a játék. Reméljük, kedden erre is választ kapunk!

A State of Play a Twitchena YouTube-ona Facebookon és a Twitteren keresztül is követhető majd, de természetesen mi is fellövünk ide egy élő streamet, hogy ne maradjatok le semmiről.

67.
67.
Fata Morgana
#49: Megint kidob egy csőjátékot, marha nagy megújítás mondhatom, sőt helyesen önismétlésnek nevezném.
Az első 2 óra után meguntam az első részt annyira, hogy azóta sem fejeztem be.
Viszont nincs baj, "mert ami nekem sz.r az még néked jó is lehet" vagy valami ilyesmi.
Már egyszer írtam hogy olyan ez a játék téma mint a barátnő élettárs feleség stb...
akiknek van nos nékik tetszik és valószínű fél istennőként imádják, de lehet hogy nékem és sokaknak marhára nem jönne be.
A régi mondások szólások sok igazságot hordoznak, pl. "Ami az egyiknek szemét az a másiknak kincs" "Nekem a papné neked a pap" stb.. meg hasonlók.
66.
66.
godach
Úr Jézus.
- korszakalkotó a TheLastofUs
- nem, nem az
- Akkor törölj a picsába psn-ről
Looool.
64.
64.
Duken
#63: Nálad meg másra van a rózsaszín szemüveg de szerintem az nd esetében én látom reálissan a dolgokat.
56.
56.
KRAT0S
Nem megint hanem mint mindig..! :D:P
51.
51.
Duken
#50: Talán! :D Egy bizti cimbi, tuti ütős lesz a cuccendáré. Minőségi árú! :)
50.
50.
frankdelgado
#49: Nem! Megváltja a világot. Szerintem utána már nem lesz miért élni...esetleg a thelou3-ért talán....
49.
49.
Duken
Az ND megint megújítja a videójátékipart.
48.
48.
kryszisz
#47: Hát az első résszel szemben akkor ne támassz túl nagy elvárásokat. Én imádom, hangulatban szerintem a legjobb a szériában, a zene isteni, de sok mechanikát tekintve annyira sem öregedett jól, mint mondjuk a Mass Effect első része. De ha túlteszed magad a csak papíron jól hangzó harcrendszeren, a botrányos inventory menedzsmenten, és a rengeteg töltőképernyőn, akkor be fog jönni:)
41.
41.
dantehicks
Lehet az én készülékemben van a hiba, és nem is vitatnám a LoS érdemeit, mert marha jó játék, de szerintem kicsit nagyobb a füstje, mint kellene. (Itt jegyzem meg, hogy idetenném az Uncharted széria részeit is.) A sokat szapult Days Gone viszont nálam eddig az év játéka, mocskos mód beszippantott, és azon kevés ember közé tartozom ezek szerint, akiknél nem jelentkezett durva bug, és diavetítésszerű framrate probléma...
39.
39.
Kisjack241
Nekem az első rész meghatározó volt, addig nem volt játék ami akkora érzelmi hatással lett volna rám. Akinek meg kevésnek tűnt a játék, annak ajánlom a grounded módot! Persze ahoz először ki kell tolni survivalon is. De egy teljesen másik játék!6-7 alkalommal játszottam végig, utána estem neki a groundednek, és olyan erős volt hogy teljesen máshogy játszottam vele mint előtte. Szóval az új részt előrendelem, és hardon fogom először játszani, úgy egész más!
31.
31.
NathanDrake
#19: Ekkora ökörséget rég olvastam amit te most összehordtál de egy két dologban egyetértek veled. A Stranglehold gunfighta baromi jó ez tény és való sőt olyannyira, hogy tárazni se kell benne mert minek? Tipikus John Woo projekt. De könyörgöm, ha csak a Lastnak a gunfight részét nézzük, hogy tudod összehasonlítani a Strangleholdal?. Az egyik egy túlélőhorror játék ahol általában a lopakodáson,töltény spóroláson, fegyverbarkácsoláson, illetve a menekülésen van a hangsúly. Legalábbis a egy posztapokalipszis világban ilyenek vannak. Igaz a Days Gone máshogy mutatta be nekünk. Lastban konkrétan alig van töltény ne várj tőle olyan hardcore lövöldét mint amilyen a Stranglehold ahol szó szerint bármit szétrombolhatsz. Tequilát ha összevissza lövik ugyanúgy egy helyben fog állni mint egy terminátor. Joelt viszont ha shotival lelövik, akkor nem fog utána egyből odarohanni az ellenfélhez, hanem összeesik és meg kell várni még feltápászkodik. A bunyó benne egyáltalán nem rossz ütöd,vered majd a fejét neki csapod egy falnak vagy egy szöges bottal fejbe vágod ilyet biztos láthattál a Walking Deadben is. Írtad hogy megvetted PS3ra és 4re majd ha lesz időd pótold majd be. Szerintem megéri végigjátszani mert a sztori igenis jó rengeteg olyan dolog van benne ami a valóságban is megtörténhet. Kivéve a fertőzöttek mert olyanok nincsenek de aztán kitudja :D A karakterek szerethetőek még akkor is ha Joel bunkó tud lenni de meg is van a miértje. A Spec Ops The line egy nagyon játék jó sztorival és gameplayel ezzel is egyet értek.
Csak nem értem, ha vannak olyan játékok, amik tényleg nagyon jól sikerültek és lényegtelen hogy sony ex vagy multiplatform már rengeteg embernek az is baj ha túlértékelt. Örülni kéne hogy akadnak MÉG olyan fejélesztők akik, komolyan veszik a munkájukat és azon vannak hogy a lehető legjobb játékot kapjátok meg a megdolgozott pénzetekért. Olyanokról beszélek mint pl: FromSoftware. CD PROJEKT RED, Rocksteady, Rockstar, Naughty Dog, Insomniac Games, és még lehetne sorolni. Akiket én most leírtam ő bennük még nem csalódtam. Legalábbis eddig....
21.
21.
Yanez
#19: Ilyen szempontból nem mérvadó a véleményed, mert a TLoU nem csak a játékosoknál, de a kritikusoknál is nagyot durrantott. Mivel ps ex, logikus, hogy csak azok véleményét olvashatod, akik "ps"-esek. De hogy ez mennyire nem jó érv, azt az is mutatja, hogy több olyan ps ex is volt, amit nem szopkodtak körbe a "ps"-esek.

De ezután még jobban a szubjektivitás hálójába lököd a kommented, azzal, hogy a Days Gonet emeled ki, ami viszont mind a játékosoknál, mind a kritikusok körében megosztó alkotás lett.

Magyarul, ez nem kicsit elfogultság. Ilyen alapvető tények ismeretében pedig erősen megkérdőjelezhető amit a többi játék összehasonlításával kapcsolatban írtál.

Egyébként néha nem a forgatókönyv tesz egy sztorit naggyá, hanem a tálalása és a karakterek hitelessége. Pl Ponyvaregény.
17.
17.
Slik
a days gone miota szamit rossznak? es a last guardian? szerintem csodaszep es egyedi volt
a no mans sky nem is sony csak egy ideig exlusive volt a konzolra miutan felkaroltak a fejlesztoket
az orderben van talan igazatok, ha egyaltalan jateknak lehet nevezni azt a 4 oras grafika es ero demonstracios demot
15.
15.
Marcus88
#12: Igen ezekről olvastam,de volt akinél meg nem jöttek ezek a hibák elő.
12.
12.
cyberstaker
#11: Hát igen, én nem így éltem meg. Nem szippantott be a játék. Ez egyéni probléma is lenne, viszont technikailag játszhatatlan volt. Teleportáló tárgyak, instant halál a semmiből, és amikor jött egy nagyobb zombi raj akkor úgy leesett a framerate hogy szinte már tárcsázós internet nosztalgia faktora lett a játéknak. stb...
11.
11.
Marcus88
#8: Szerintem a Days Gone egy elég jó játék lett.
Hiába több játékból gyúrták össze és open world ami a csapból is folyik manapság.
A története és a karakterek magasan a legjobbak közé emelik,a hangulata a jétéknak meg beszippantja az embert.
A grafika sem csúnya.
8.
8.
cyberstaker
#6: Last guardian, no mans sky, days gone?
7.
7.
pucu9011
Ahogy írtátok előttem is ez a játék ütni fog. A Naughty Dog név meg garancia, hogy minőségi lesz a produktum.
6.
6.
Slik
meg nem lattam rossz sony jatekot... az nd meg csak plusz egy lapat a minosegre
a generacio egIk legjobb jateka lesz mar most megmondom
1.
1.
Marcus88
Nagyon várom a keddet,remélem ez a februári megjelenés igaz lesz.
Tuti megy az előrendelés a game-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...