Bezuhant a PC-s Apex Legends teljesítménye

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
Ha mostanában úgy érzitek, hogy valami nem oké az Apex Legends PC-s változatával, akkor nem vagytok egyedül - számtalan játékos jelentette, hogy a legutóbbi frissítés óta komoly gondok akadtak a shooter teljesítményével.

Az Apex Legends rajongói már tűkön ülve várják, hogy kezdetét vegye a harmadik szezon, de Crypto érkezése már most olyan anomáliákat okoz, melyekkel valószínűleg a Respawn csapata sem számolt. A képzeletbeli hacker valószínűleg még a nagy belépő előtt kriptobányász programot ültetett a gépeinkre, ugyanis a PC-s változat időnként úgy belassul, hogy arra csak ez lehet a magyarázat!

Persze csak viccelünk, ne járassátok feleslegesen a vírusirtót! Az viszont sajnos nem vicc, hogy a néhány napja élesedett frissítés óta több játékos is azt jelentette, hogy helyenként akár a felére is leesik a megszokott framerate. A játék subredditjén van, aki arról panaszkodik, hogy az eddigi 85 fps helyett csupán 45 fps-t tud kicsikarni a programból, de vannak olyanok is, akik korábban 144 fps-en, magas beállítású textúrákkal játszottak, de náluk a játék most még a legalacsonyabb textúrákkal is nehezen ugorja meg a 80-at.

Hivatalos közlemény egyelőre nem érkezett a fejlesztők részéről, de nyilvánvaló, hogy tudnak a problémáról. Többen arra tippelnek, hogy a játék anti-cheat mechanizmusa okozza a gondokat, de végérvényesen csak a Respawn adhat igazi választ (és megoldást). Mi mindenesetre reméljük, hogy az október 1-jén induló Meltdown eventre sikeresen megoldják ezt a váratlan galibát - jó lenne, ha a valós történések nem tükröznék az esemény címét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...