Brit toplista: az élen kezdett a régi-új Zelda

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 23.
  • Toplista
Link másolása
Kiváló rajtot vett a The Legend of Zelda: Link's Awakening a brit játékeladási toplistán, és egyébként is örülhetett a Nintendo, mert több first-party cím is javítani tudott a Switch Lite premierjének hála.

A brit toplista élén kezdett a The Legend of Zelda: Link's Awakening. A játék az eddigi legjobban rajtoló Zelda-remake, 27 százalékkal múlta felül az eddigi csúcstartót, az Ocarina of Time 3D-t. emellett pedig az év nyitányát hozta össze a Nintendo Switchen, mivel maga mögé utasította a Super Mario Maker 2-t is.

Ami azt illeti, több Nintendo-játék is javítani tudott a múlt héten, ami valószínűleg a Nintendo Switch Lite premierjének köszönhető. Közülük a Mario Kart 8 Deluxe-ot emelnénk ki, amely egészen a dobogó harmadik fokáig menetelt. Az ezüstérmet a múlt heti első helyezettünk, a Borderlands 3 csípte meg. A hét egyik újonca, a Truck Driver a tizenegyedik lett, míg a Ni no Kuni switches változata a huszonharmadik, a PS4-es a huszonhatodik helyen debütált.

  1. The Legend of Zelda: Link's Awakening
  2. Borderlands 3
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Gears 5
  5. eFootball: PES 2020
  6. The Division 2
  7. Grand Theft Auto V
  8. Spyro Reignited Trilogy
  9. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  10. NBA 2K20
8.
8.
Ooorky
#3: Inkább Mario Kart 8, az már 5 éve ott van :D
7.
7.
user101
Tényleg tök szar, hogy egy amúgy interaktív, dinamikus környezetben, meseszerű látványvilágban kell egy olyan mesét megélned, amiben intelligenciát is igénylő logikai feladatokat IS kell megoldanod, meg a többi szokásos körítés...

Arról nem is beszélve, hogy olyan renderelési technikákat alkalmaz, amit mára már szinte minden játékban megtalálható...

Borzalom ! :)
3.
3.
Norbiii
2050 Brit toplista:

....
....
....

GTA V!
1.
1.
Yanez
Jövő héttől már a fifa vezeti a listát...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...