Red Dead Redemption 2 - tényleg jön PC-re is?

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 24.
  • Pletyka
Link másolása
Számtalan pletyka után ezúttal kézzel fogható bizonyíték is van rá, hogy jó eséllyel hamarosan végre lehull a lepel a Red Dead Redemption folytatásának régóta várt PC-s kiadásáról.

A Red Dead Redemption 2 megjelenése óta rengeteg olyan nyommal, pletykával volt dolgunk, amelyek egyértelműen arra utaltak, hogy a vadnyugati kaland folytatása hamarosan PC-n is játszható lesz. A Rockstar természetesen sosem kommentálta a szivárgásokat, így a mai napig rejtély, kapnak-e a rajongók PC-s átiratot.

Az ausztrál korosztálybesorolásért felelős szervezetnek köszönhetően azonban most kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz, a játék ugyanis kapott egy teljesen új adatlapot, ami annak tükrében érdekes, hogy a PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadást egyszer már elbírálták az illetékesek. Azokhoz a változatokhoz hasonlóan most is MA 15+-os besorolást kapott a játék, és bár arra utaló nyomok, hogy a PC-s verzióról van szó, nem találhatóak az oldalon, de meglepődnénk, ha ez a mozgolódás egy Nintendo Switch-kiadást takarna.

27.
27.
A Pulyka
#26: A Naughty dog a Sony tulajdona, a Rockstar meg fuggetlen studio. Rossz pelda volt.
26.
26.
CitromH
#23: Ha jól tudom a Last of us mai napig nincs PCn, pedig gennyesre kereshetnék magukat vele, mégsem teszik.
24.
24.
user101
A streaming kizárólag egy félnek jó, a szolgáltatónak. Senki másnak. A fejlesztők töredék összeget kapnak, a kisebb fejlesztők eltűnnek a süllyesztőben ( nem lesznek versenyképesek a tőkeerős első pillanattól elérhető nagy címekkel szemben ) és csak az olyan dolgok maradnak, mint a COD, BF, Destiny, Fortnite... Végül is silányul a választék és a birka felhasználó is rosszabbul jár. Arról nem is beszélve, hogy egy olyan szolgáltatásról beszélünk ami minden tekintetben visszalépés minőségileg és élmény szinten is a mostanihoz képest és soha, de soha nem éri el azt a színvonalat amit a natív gaming jelent...

Miért is kéne lelkesedni érte ?

A piac pedig arra megy, amerre mi akarjuk. Beledögölhet a google a stadiába, csak épp ki kell véreztetni, de ha igénytelen birka módján béget a többség akkor nincs miről beszélni... maguk alatt ( és alattunk is ) vágják a fát... ennyi!
23.
23.
manderel
A GTA 5 évekig volt a top 10-ben a PC-s eladások között. Talán a mai napig ott van. Hülyék lennének ezt nem kiadni rá.
7.
7.
crytek
#6: "akkor jönni fog az új konzolokra is" Mivel mindkét fél nyilatkozta ,hogy ami fut most ps4-en és xbox one-on az futni fog ps 56-on és xbox 37-en is .Ezek már pc-k.

Szóval már a ps5/xbox scarlet megjelenés napján ott lesz rá a Red Dead Redemption 1-2 ...
6.
6.
Azatoth
#3: Szerintem erre az lehetne magyarázat, hogy így tudják a címet hosszú ideig köztudatban tartani. GTA V is jött az előző generációra, eladtak belőle rengeteget. Majd kijött az új generációra, szebb kinézettel, jobb teljesítménnyel, megvette megint egy csomó ember, még olyanok is akár, akik megvették már az előzőre. Majd kijött a PC változat, amivel megint kitolták az életciklust, plusz modolhatóság, még jobban skálázható grafika és egy újabb vásárlói réteg elérése.
Sikerült egy darab játékot éveken keresztül toplistán tartani és elérni, hogy az emberek beszéljenek róla. Ha egyszerre kiszórják minden platformra, nem tudom mennyivel kevesebb eladást érnek el, de gyanítom, gyorsabban csökkent volna az érdeklődés
Ha tényleg jönne decemberben PC-re, valószínűleg ugyanez lenne a helyzet és szinte biztos vagyok benne, hogy ha így lesz, akkor jönni fog az új konzolokra is.
Érdemes lenne egyébként megnézni a mintákat a GTA V-nél. Mennyi idővel a PCs megjelenés előtt lehetett tudni ténylegesen (nem pletykák alapján), hogy jön rá? Hogyan kezdték promózni? Stb...
Ha találgatni kellene, én azt sem tartom kizártnak, hogy inkább az új konzolos verziókkal együtt jelenne meg, vagy még utána, ismét jelentősen feljavított grafikával, mod támogatással, egyebekkel.

#4: Igen, van abban valami, amit írsz. Nagyon régóta látogatom az oldalt, szoktam nézni a hozzászólásokat is, de én magam nagyon ritkán kommentelek, mert többnyire nem látom értelmét.
5.
5.
frankdelgado
Ma a laboreredmènyemen egy adat meg volt csillagozva, ami koràbban nem volt. Szerintem ez az RDR2 pc s megjelenèsère utal.
4.
4.
kryszisz
#2: Azért mert az adok-kapok forgalmat generál, ami ugye jó az üzemeltetőknek. Mit gondolsz miért nem megy a ban a sok értelmi fogyatékosnak/trollnak/spamhuszárnak? Mert kb. alig maradna kommentelő, ami ugye nem jó, ha a kattintások számáról van szó. Kapásból tudnék vagy 5 embert mondani, akik pl. egy VR chatről az első megszólalásuk után repülnének, de nem TO-val, hanem permabannal. Itt ez - sajna - nem fog megtörténni, pedig vannak értelmes emberek is, csak hát mindegyikre jut vagy 3 tajgetosz-pozitív egyén.
3.
3.
PiszkosFred
Nem az a kérdés, hogy jön e, mert azt mindenki tudja, hogy jön és gennyesre keresik megint magukat mint a PC-s GTAO-nal.

A kérdés mindig is az volt, hogy miért pont idén decemberben. :)
2.
2.
Azatoth
Bocs, de nem értem minek kell ezt a témát mindig bedobni valamilyen újabb és újabb apró "nyom" miatt. Értelmesen beszélni erről nem lehet, ellenben mindig valamilyen PC-konzol adok-kapok lesz a vége.
Majd ha bejelentik, akkor lesz, addig meg teljesen felesleges találgatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...