Itt nézd vissza a State of Playt!

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Magyar idő szerint ma este 22 órakor veszi kezdetét a múlt héten beharangozott State of Play, ami úgy néz ki, tartogat némi meglepetést, hiszen jó eséllyel felbukkan majd a The Last of Us: Part II és a MediEvil is.

A Sonynak is megtetszett a Nintendo régóta bevált receptje, így a Nintendo Direct koncepcióját követve a PlayStation is kapott egy dedikált, rövid és a bejelentésekre koncentráló eseményt. Az eddigi State of Playek nem voltak kifejezetten izgalmasak, most viszont úgy tűnik, megéri majd kivárni az este 22 órás kezdést.

Ugyanis biztos szereplő lesz a The Last of Us: Part II, aminek talán végre a megjelenési dátuma is kiderül. Nagyon úgy néz ki, hogy a MediEvil is felbukkan, legalábbis jó eséllyel hivatalosan is leleplezik az idő előtt kiszivárgott demót. Illetve nem kizárt, hogy itt jelentik be a tegnap óta tízelt új Batman-játékot.

Update! A műsornak vége, itt nézhetitek vissza:

23.
23.
Tibi80
A Medievil demo az királyság, bár én alapból előrendeltem a gamet, a TLOU2 meg hozza a tőle elvárt álleejtős szintet...a többi amúgy tényleg nem annyira izgi...sőt volt egy pár extra kaotikus agymenés is közötte...
21.
21.
kryszisz
#14: Huhh, mikor a sötét képernyő alatt bekúszott a jól ismert clicker hang..na ott volt libabőr rendesen. Nagyon az elsők között van a legjobban várt játékok listáján nálam:)
20.
20.
h.jozsa
Jó isten gyere le!.....ez mi volt :D
14.
14.
Macifasz
THE LAST OF US PART II 2021 FEBRUÁR 21!!!!!!!! FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF YESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.
13.
Macifasz
A Modern Warfare kampány előzetese és ez az Arise tetszik eddig. :-)
10.
10.
Yanez
#9: A Ghost of Sushimara én is kivi vagyok. Néha pedig mangó. Viszont már más tervem van, nem fogom tudni nézni élőben. Max holtában.

Amúgy a GK-n többezer tag van. Inkább ne várd te azt a DS remákot.
9.
9.
Duken
#6: Én a Ghost of Tusimára és a Death Strendingre is kíváncsi vagyok. Medievil meg csak hab a tortán. Ha pedig a DS remaket bejelentik leszpk mindenkit a gk-n még godach kicsinyke, összezsugorodott szrcsimbókos maradványát is elszopogatom. És mindezt úgy hogy nem vagyok bzi! Szval bocsi ha behányok. Pfúj!
6.
6.
Yanez
A TLoU 2 miatt várom. Remélem ott lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...