PS4-re is megjelent az L.A. Noire: The VR Case Files

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Augusztusban már pletykáltak arról, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teheti az L.A. Noire: The VR Case Files: az átiratot végül a tegnapi State of Play apropóján jelentették be, és egyúttal azonnal ki is adták.

Az L.A. Noire: The VR Case Files az L.A. Noire VR-exkluzív mellékága, amely eredetileg még 2017-ben mutatkozott be PC-n. Ezúttal is Cole Phelps nyomozóval indulunk a dolgunkra a negyvenes évek Los Angelesében, azonban itt hét ügyet kell megoldanunk, amelyeket kifejezetten a VR-szemüvegek kedvéért építettek újra az alapjáték alapján. 

A játék már PS4-en is játszható, csekkoljátok a legújabb trailerét!

A State of Play emellett további VR-játékokkal is foglalkozott, igaz, épp csak megemlítették őket. Az alább is látható előzetesben előkerül a Gorn, amely PC-n már játszható, egyébként pedig egy idén télen megjelenő, fizikaalapú harcrendszerrel felvértezett gladiátorszimulátor; a szeptemberben debütáló Espire 1: VR Operative, amely egy ígéretes lopakodós, kémkedős akciójátéknak tűnik; a szintén télen érkező, fantasyből és mágiából is sokat merítő sci-fi, a Stardust Odyssey; a posztapokaliptikus, kooperatív módban is játszható 2020-as lövölde, az After the Fall; és a Dreamcast-érából visszahozott, őszre ígért Space Channel 5 VR: Kinda Funky News Flash.

Az After the Fall a műsor után egy hosszabb előzetest is kapott, ezt alább láthatjátok:

1.
1.
zozo76hun
Az After the Wall egesz jonak tunik, figyelek majd ra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...