Felújított kiadást kap az első két Mafia?

Az Egyesült Államokban csak tíz évente kell megújítani a védjegyeket, a 2K most mégis úgy érezte, hogy egyszerre három Mafia-játék kapcsán is megteszi a szükséges lépéseket.

Ugyan a Mafia harmadik része eléggé középszerűre sikeredett, a sorozatot még így is rajongók milliói szeretik, így nem meglepő, hogy a 2K gondosan ügyel arra, hogy minden rendben legyen a széria védjegyeivel.

Viszont az már meglepetés, hogy a kiadó úgy jegyeztetett be újra három Mafia-védjegyet, hogy abból kettő egyértelműen az első két részre utal, a dokumentációkban szereplő leírás és logó ugyanis nem hazudik. Érdekes azonban, hogy csak az USA-ban 10 évente kell megújítani a védjegyeket, és miután az első rész 2001-ben, a második pedig 2011-ben jelent meg, kiszámolható, hogy ez esetben itt nem lett volna erre szükség.

Éppen ezért nagyon úgy tűnik, hogy a tavaly leépítések miatt hírekbe kerülő Hangar 13 csapata ismét Mafia-játékon dolgozik, ami nem kizárt, hogy az első két rész felújított kiadása lesz. 

A 2K azonban itt nem állt meg, ugyanis levédetett egy harmadik Mafia-védjegyet is. Ennek az az érdekessége, hogy simán csak Mafiaként hivatkoznak rá, viszont eltér a játék logója az első rész logójától, ami alapján arra lehet következtetni, hogy egy új epizódot takar.

19 komment - szólj hozzá!