Aranylemezen a Death Stranding

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
Úgy fest, megéltük ezt is. Komoly mérföldkőhöz érkezett az újraalakult Kojima Productions első alkotása, mely aranylemezre kerülve most már csak egyetlen lépésre van a hivatalos novemberi megjelenéstől.

A remek hírt maga Hideo Kojima jelentette be a Twitteren, amihez még három fényképet is csatolt, melyeken a szóban forgó lemez mellett még a fejlesztés mögött álló csapat is látható.

A Death Stranding november 8-án kerül a boltok polcaira. Ha pedig nagyon nehéznek éreznétek elütni a fennmaradó pár hetet, akkor az alábbi linken újranézhetitek a TGS során levetített közel egyórás demót, tehettek egy virtuális látogatást Sam szobájába, vagy lecsekkolhatjátok a tegnap bejelentett, limitált kiadású Death Strandinges PlayStation 4 Prót.

29.
29.
tsulok
#27: Amikor bejelentették a partnerséget azt mondták, hogy a játék" konzol exkluzív" lesz. A Sony azokat a játékokat hívja így, amik PC-re is jönnek. Pl a Street Fighter V is konzol exkluzív volt.

Van egy hivatalos lista a PS4 exkluzívokról, ezen nem szerepel a Death Stranding (LoU 2, Ghost of Tsushima viszont igen):
https://www.playstation.com/en-au/explore/ps4-exclusives/
28.
28.
delphijos
#10: ”Milyen konkrétumokat tudsz arról az érdekes történetről?”

Mondjuk ugyanúgy van aki már előre Sony fanboy felsz...ást vízionál.....
27.
27.
shatterhand
#26: Ha tényleg igy van elfogadom. Bár az állítólag nem tény.
26.
26.
crytek
#22: Kojima állítólag úgy vállalta a game elkészültét ,hogy több emberhez eljut ergo nem lesz örökre sony fogoly + amíg a sony eklxuzivokban mindig ott van only on pléjsztésün addig ennél nem igen szerepel..ott a videokban

Ez olyan mint az uncharted,god of war, spiderman,last of us,stb... Nem véletlenül sem olyan
22.
22.
shatterhand
PC verzió amúgy miért is jönne? Le volt ez írva valahol? SOny a kiadó, ő finanszírozta. QD vagy más korábbi ps ex játéknál ami kijött még pc-re volt másik kiadó. Itt erről nem tudok. Ez olyan mint az uncharted,god of war, spiderman,last of us,stb
21.
21.
shatterhand
#20: Az nekem is feltűnt. Elég korai a bejelentés.
A másik,hogy ha valamit el akarok adni akkor abból bemutatót tartok. Ez megvolt. De kétlem,hogy ennél az unalmas mászkáláson,menedzselésen, sztorin kívül lenne akár egy überfasza harcrendszer is. persze lehet izélni,hogy minek harc,de azért az mégiscsak több élvezetet ad,mint egy szimpla sétálás, vegyítve egy kevés és béna harccal.
20.
20.
user101
Teljesen mindegy mire jön, azért ahhoz nagyon nagyfokú naivság kell, hogy az eddig látottak alapján az ember bizakodással és pozitív várakozással álljon ehhez a címhez. Ugyanilyen alapon a kodzsima körül kialakult mítosz és pásztos áhítat is ugyanilyen mértékben túl van tolva.

Nagyon furcsállom azt is, hogy egy játék november 8.-i megjelenési dátummal bír és szeptember 26.-án kerül végleges állapotba a mai világban... De még kvázi semmi konkrétumot nem tudunk a játékból vagy ha annyi amit mutattak akkor az évezred legnagyobb blöffje... és pofátlan húzása, hogy majd a név eladja... :(((
15.
15.
#14: Mondjuk trágya szarnak nem nevezném őket, anno még megjelenéskor toltam a Fahrenheit-et (vagy Indigo Prophecy-t) és a Beyond-ot megnéztem még Youtube-on (azt hiszem, hogy a kronológiailag időrendben lévő változatot és nem a kevertet). Az végül is egy megnézést megért, ha magam játszottam volna is toltam volna.

Aztán PC vonatkozásban én végül pont Epic-en rendeltem elő a Beyond-ot és a Detroit-ot. Előbbi 10€ volt, utóbbi 20. A Beyond-ot (mivel hogy én már láttam) barátnőm tolja, de csak ritkán, a Detroit-ot meg direkt nem néztem meg youtube-on, mert hülyén hangzik, de sejtettem, hogy jönni fog PC-re. Ahogy beesik, arra rá is kattintok. Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik a műfaj, de nekem bejön annyi időnként egyszer, ahogy ezek a játékok jönnek.
14.
14.
Ooorky
#13: Pedig QD játékoknál is ez ment, trágya szar volt, míg ki nem jött PC-re.
Utána meg azért lett ismét trágya szar mert egs exkluzív.

Mondjuk miután végigtoltam őket PS-en azt kell mondjam csak a Beyond Two Souls trágya szar, többi szimplán egy 14 éves által írt novella szintjén van.
10.
10.
manderel
#7: Milyen konkrétumokat tudsz arról az érdekes történetről? Persze, simán lehet az, de egyelőre még ezt sem tudjuk. Egyébként mindenhol hasonlóan állnak a játékhoz, általánosságban.
9.
9.
Őrnagy
#5: Szobafestés is van benne??!!
Előrendelve apunak!
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Látom jelen van a tipikus magyar mentalitás, hogy hozzuk fel utolsó érvnek azt, hogy ez a fránya tipikus magyar mentalitás. Amúgy olvastál külföldi komment szekciókat? Sohasem késő, ott is látsz hasonló véleményű embereket, vagy azok is mind magyarok? XD
7.
7.
PrimYaz00
Látom jelen van a tipikus magyar mentalitás az a bizonyos skippeljük az összes bemutatót megyek agyatlanul lövöldözni, mert hülye vagyok az érdekes történethez...
Hát gondlom valakinek a codot is meg kell venni.
6.
6.
crytek
Szeretjük a walking simeket.
Várjuk a pcs bejelentést
5.
5.
adamsfamily
#1: Nem győzött meg,hogy lehet festeni a szobát és energiaitalt vedeltetni Norman Reedus-al?:D
3.
3.
KRAT0S
Tuti kihagyom én is,amit eddig láttam belőle az alapján egy dögunalom lesz az egész
A "harc" is kuka úgy ahogy van.. ha néha lesz benne..(videó alapján)
1.
1.
logic5
Eddig amit láttunk ebből, egy nagy katyvasz! Értelmetlen, és semmitmondó! Az átvezetők jók, azon kívül kb NULLA! Az egy órás játékmenet is kuka, nem is értem, hogy lehetett ilyet mutatni. Kövezzetek meg nyugodtan!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...