Frissítve: Ghost Recon: Breakpoint - csúszik a béta

Ha picit gonoszak szeretnénk lenni, azt is mondhatnánk, hogy minden a várakozások szerint alakul: csak egy újabb ubisoftos bétateszt, mely során egy váratlan hiba bukkant fel, és aminek a megszüntetéséig elhalasztották a rajtot.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#10
#9: +1 Én is toltam ma egy órát, és hasonló a véleményem. Az automata fedezékrendszer sokkal jobban működik, mint az elődben. A karakter animációja jobb, összetettebb, az ellenség meghalás animáció azonban sajnos ugyan azok. Az AI is fejlődött némiképp. Még mindig elég bambák szerintem, amíg nem vesznek észre, de legalább már nem sétálnak csak úgy át a társuk hulláján, mint az elődben. Van ott is fejlődés.

Optimalizálás kéne neki nagyon. A múltkor panaszkodtam a homályos fos grafikára. Nem az, ha kikapcsolom az élsimítást. Nekem úgy sokkal szebb, nem homályos.

A járművek, különösen az autók fizikája sokat javult az előző betahoz képest. Végre van súlya az autónak, nem olyan mintha papírból lenne, és a tereptárgyak sem. Meglelően komoly változás pozitív irányba.

Ami továbbra sem tetszik az a Divison szerű szintezés, és hogy nagyon loot hajszolós a game. De eddig elvagyok vele. Amitől komolyabban tartok, hogy majd a teljes játék amikor beindul egyre több lesz majd a miniboss, akikbe több tárat kell majd pumpálni, és a nem emberi ellenfél, tehát robot, drón, tank, stb.

Megvárom a végleges játékot, és nem ártana még neki egy optimalizálás, csiszolás, de azért most már tetszik. Jó lesz ez, még ha nem is premierkor, de most már tuti megveszem.
#8
Most nyomtam egy fél órát,tökéletesen fut.Nagyon zsír lesz.
#7
Nekem 16:46-kor még mindig nem megy. Valami infinity 0000 hibakód van. Szuper!
#5
#4: igen
#3
Vagy két alkalom volt? Egy zárt alpha, és egy beta? Tököm tudja, mindegy is :D
#2
Megint előtöltöttem, megint teszek vele egy próbát a hétvégén. De szerintem megint az lesz, hogy ez nekem nem jön be. De az esélyt megkapja, mert annyira szeretném szeretni ezt játékot, de sajnos nem sikerült kicsit sem élveznem az eddigi 3 alkalommal egyszer sem.
#1
Tudom bosszantó, de igazából erre (is) való egy béta. Most javítsanak, ne a premier után. Csak persze manapság early-demo-nak is használják!