Ingyen Metróval és Everythinggel vár az Epic Store

Noha a múlt heti, Batman 80. születésnapjára időzített gyűjteményeket nem übereli, azért az eheti ingyenes felhozatalra sem lehet egy rossz szavunk. Ráadásul a jövő héten is egy érdekes indie címmel készül az Epic.

A mai naptól kezdve egészen október 3-ig két ingyenes játékkal is megörvendezteti a felhasználóit az Epic Store. Az első játék a 2010-ben kiadott Metro 2033 felújított verziója, a Metro 2033 Redux. A Dmitry Glukhovsky bestsellerein alapuló sztori szerint a felszínről szinte teljes mértékben eltörölte az életet Moszkvában a nukleáris apokalipszis, mely elől a nép a metróhálózatban keresett menedéket. A mélység biztonságában húzódó járatokba ugyan a radioaktív sugárzás nem jut le, viszont a sötétben olyan teremtmények támadnak ránk, amire senki sem volt felkészülve.

A második ingyenes játék az Everything, mely lényegében egy valóságszimuláló játék, ahol a játékos tényleg bármi lehet, amit csak megpillant számítógépe képernyőjén - legyen az egy állat, egy növény, vagy akár egy távoli galaxis magányos csillaga.

Október 3-től kezdődően frissül a kínálat, az imént ismertetett két játék helyét október 10-ig a Minit veszi át - a fejlesztésről fent egy kedvcsinálót is láthattok. Az egyedi indie játékban olyan speciális kalandok várnak ránk, melyek végigjátszásához minden egyes esetben legfeljebb 60 másodperc áll majd a rendelkezésünkre.

Az Epic Games Store ingyenes ajánlatai az alábbi linkről érhetőek el.

15 komment - szólj hozzá!