100 órányi tartalommal jön a Dying Light 2

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Nem fogunk egyhamar ráunni a Dying Light második részére. A Techland szerint a zombis játék történetét ugyan 15-20 óra alatt befejezhetjük, de összességében több mint 100 órányi tartalom vár majd minket.

A Techland tényleg nem aprózza el a dolgot, ha a Dying Light 2 fejlesztéséről van szó. Nemrég arról számoltunk be, hogy a játék nyílt területei négyszer nagyobbak lesznek az első rész világánál, most pedig biztosítottak minket arról is, hogy akad majd itt tennivalónk bőven.

Ezúttal a Prankster101 ült le pár szóra Tymon Smektalával, a játék vezető dizájnerével, az interjú során pedig arról faggatták a fejlesztőt, hogy mégis mennyi érdemi tartalomra számíthatnak a rajongók. Smektala elárulta, hogy a fő történetszál nagyjából 15-20 órányi játékmenetet ígér (ami egyébként nem kifejezetten hosszú, ha egy egy open world játékról van szó), a mellékküldetésekkel együtt azonban több mint 100 órán át leköt majd minket a második Dying Light.

Smektala hozzátette, hogy ezeket a számokat "nehéz lemérni egy nyílt világú játék esetében, hiszen rengeteg dolog történhet, amíg a játékos A-pontból eljut a B-be". Kíváncsian várjuk, hogy miként alakul majd a játék, főleg mivel Chris Avellone is besegít a Techland csapatának, hogy együtt egy dinamikusan változó világot hozhassanak létre.

A Dying Light 2 várhatóan jövő tavasszal fut be PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

24.
24.
Fata Morgana
#14: Nem akarok meggyőzni senkit, de pl. sokan nem értették miért van a Fallout3-, mert ban 6000 + mentés és pár ezer óra, elárulom a "theme" ami játék alatt fut mikor kóborol az ember "capital wasteland"-en telitalálat igazán hozza a poszt-apokaliptikus hangulatot a látvánnyal egyetemben (nem is tudom mennyi napfelkeltét és naplementét néztem végig különböző helyekről).
Van bőven "random" szituáció mondhatom nagyon ritka kettő egyforma.
Ezen momentumok előtt én mindig csináltam egy mentést és próbálgattam pl. különböző fegyverekkel megoldani a dolgot vagy éppen kidumálni magam vagy aknamezőt telepítettem esetleg Bottle cap mine-ból (az összes recept persze megszerezve + a perk hozzá).
Szóval bőven el lehetett szórakozni a játékkal senki sem kergetett sehová, és mondhatom így végigvinni nagyon fun volt sosem tudtam megunni.(ebben az évben is kipörgettem).
Persze értem hogy sok embernek nincs türelme vagy ideje esetleg nem találja fel magát és nincs semmi beleélés csak a sztori hajszolása ami bármilyen hihetetlen, de sokszor a szórakozás rovására megy mivel nem engedi szabadon gondolkodni az embert.
Az sem gond ha valakinek nem jön be OW csak nem kell általánosítani, mert nincs értelme.
23.
23.
GAMEROD
Arra még aludnék azért egyet, hogy nem lehet egyhamar ráunni. Lehet itt ajnározni az előző részét is, nekem dögunalom volt. Másról se szólt az egész, csak két agyf@sz között valahogy odavergődni, ugrálni a célterületekre fél óra hosszák alatt. Azoknak való, akiknek ez újdonság.
22.
22.
godach
#21: Egyet a 10 vagy 20-ból. Elég is volt :D
Érdekes, mert nemrég ahogy a kiegnek nekiugrottam, már fene se tudja mekkora de nagy szintű voltam. Visszamentem az alapjátékba és éjszaka még mindig úgy cibálnak, mint valami riherongyot. Félelmetes, mennyire két játék ez este meg nappal :D
21.
21.
kryszisz
#20: Hive-ot pucoltál már ki? Még most is a hideg futkos a hátamon ha rágondolok, nagyon para. De a város se semmi.
20.
20.
godach
#19: Nemrég ugrottam neki a The Fallowing-.nak. Valami völgybe értem, nappal. Sütött és a hőséget mintha átadta volna a játék. De ahogy ebbe a völgybe értem, semmi nem változott, csak a szél hangja. Nappal volt, meleg volt mégis a hideg végigfutott a hátamon. Na így kell játékot csinálni :)
19.
19.
FrankBlack
#17: Amúgy a Dying Light 1-et imádtam. Az utolsó zombi horror játék volt, amivel játszottam, még mielőtt végleg megundorodtam minden horror játéktól. Amúgy én úgy vagyok az open world játékokkal, hogy ha megfog a hangulat, az atmoszféra, a világ maga, és jó a harcrendszer, a játékmenet alapjai rendben vannak, és bejönnek, akkor ott csak céltalanul kóborolni is jó. Onnantól már nem is igazán számít, hogy milyen mások szerint szarral, időhúzó, önismétlő fetch quest-ekkel van kitömve. Mert „az út az, ami boldoggá tesz, nem e végcél” (Békés harcos útja). Ezért nekem tök mindegy az is, hogy ha elemmel működő kétforintost kell megszerzem, vagy távirányítású papír zsebkendőt kell hoznom valakinek :D

18.
18.
FrankBlack
#17: Hát persze. Kb. 5x vittem végig, könyvet is olvastam hozzá. Nagyon tetszik. ;)
17.
17.
godach
#16: Frenky, a Black Flaggel játszottál?
16.
16.
FrankBlack
#14: Nekem meg azok a kedvenceim. Most az Odyssey megy new game plus-ba, közel 200 óra, és rohadtul nem unom, még mindig lenyűgöz a világ, a felfedezés, és a szabadság, hogy mennyire nincs megkötve a kezem. Elsőre eléggé végigrohantam a sztorin, nem figyeltem annyira, de most jobban belemerülök abba is, párhuzamosan olvasom hozzá a könyvet is. Minden AC játékot elkezdtem újrajátszani az utóbbi években úgy, hogy megvettem, és olvasom hozzá a könyvet is.
15.
15.
FrankBlack
#13: Teljes mértékben egyetértek. Én is jó ideje már szinte csak open world játékokkal nyomom, és egyáltalán nem unom. Sokat újra is játszok, nem is egyszer, new game plus, stb.
14.
14.
RootKiskacsa
#13: Attól függ. Ott vannak az Ubisoft játékok. A nagy openvörld nem áll másból, mint a fedezd fel a térképet a magaslati pontok feloldásával, szedd össze a ládikákat, gyűjtsd össze a többszáz darab tökömtudjamit, ismételd a végtelenségig ugyanazt a 3 féle side missiont, stb. Ha már végképp megvan minden, akkor érd el a max lvl-t, ami miatt 2x újrajátszhatod az egészet... Szemfényvesztés. Aztán lehet növelni a játékidőt az állandó utazgatással is. Így nem nehéz valamiből 100+ órát kihúzni.,
11.
11.
godach
#8: Az első részben is a mellékküldetések java érdekesebb volt, mint a kötelező főszál :D
10.
10.
Fata Morgana
#8: A jövő heti lottó számokat is szívesen vennék páran szerintem, így várjuk szeretettel kérlek ne fogd vissza magad.:)
9.
9.
Fata Morgana
#2: Ugyan így voltam sajna én is, nem volt kivel co-ba játszani így vagyok most a Warframe-el is pedig ahhoz nem is kell PS+ mert a Sony ingyen biztosítja mellé a multit.
8.
8.
15-20 óra alatt befejezhető, de 100 óra tartalom jelentése magyarul: 10 órás játék, plusz egy felesleges open world minden szarral talarakva, hogy ha nem szereted az életed, vagy a videojátékokat, akkor is tudjál előtte 100 órát unatkozni.
7.
7.
godach
#6: Vegyetek majd fel, ha gondoljátok bár ritkán tolom online
godach4
6.
6.
kryszisz
#3: Az a haverom, akinek megvan a gém pont nem ért rá munka miatt, a többi PS4-el rendelkező ismerősömnek pedig nincs PS+-a, tehát nem volt sok választásom. Ugyanígy vagyok most Division 2-vel is, pedig az aztán tényleg faszább lenne valakivel, a matchmaking nem mindig talál embert, pláne délelőtt:/
5.
5.
kryszisz
#4: Hát PS-re tavaly én alapból a teljes kiadást vettem, valami 7-8£-ra le volt tolva, tekintve, hogy beleraktam vagy 80 órát, ha nem többet, eléggé megérte. Amúgy az alapjáték is elég tartalmas, a Followingnak tényleg a sztorija az, ami sokat hozzátesz a dolgokhoz, na meg a kocsi, az fun:) Viszont érezhetően jobban "erőlteti" a co-op élményt, én legalábbis sokkal nehezebbnek éreztem soloban, mint a main játékot.
4.
4.
crytek
#2: Csapatnám én már évek óta de látod nem képesek belerakni :)
Érzésre majd hamarosan ott lesz de csak a sima alap game azt vedd drágábban hozzá maradékot :(
3.
3.
godach
#2: Nekem sem a fene vigye el, bár ez részben a saját hibám, mivel nem nagyon szoktam multizni. Minden esetre jó volt.
Szeretem a TechLandet, ez is első napos vétel lesz aztán dolgozhatnak a Call of Juarez következő részén.
2.
2.
kryszisz
#1: Csapassad, nagyon fasza gém, a kieg meg ha lehet mégjobb, főleg a sztori a maga misztikumával:) persze coopban lett volna az igazi, de nem volt kivel toljam:/
1.
1.
crytek
Humble Monthlyba promozzák be a Dying Light: The Following - Enhanced Edition-t végre! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...