Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!

Legutóbb júniusban bővült a PlayStation Hits kollekciója, most viszont további hét nagyszerű cím is bekerült a válogatásba. Ha ti is gyakran lesitek az akciókat, akkor örülhettek, hiszen a lista darabjaihoz az év bármely pontján igen olcsón, 20 dolláros áron juthattok hozzá.

A leakciózott címek között pedig találunk néhány igen ütőset is. Elsőre valószínűleg a tavalyi év sikerjátéka, a God of War fog kitűnni a tömegből, de nem nyúltok félre a Far Cry 4, az Uncharted: The Lost Legacy, vagy a Gran Turismo Sport választásával sem. Valójában egytől egyig remek játékokról van szó, ha tehát valamelyik kimaradt volna, akkor ez remek alkalom a pótlásra.

Ha vásárláson gondolkodtok, akkor néhány napot még feltétlenül várjatok, a fent említett játékok ugyanis október 4-én kerülnek át a PlayStation Hits kínálatába!

39 komment - szólj hozzá!