Project Resistance - így fest egy teljes meccs

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Korábban már egy-egy pillanat erejéig belenézhettünk a Project Resistance játékmenetébe, most viszont 10 percig, vágatlanul követhetjük, hogy hogyan is fest a Resident Evil-széria következő mellékága.

A Resident Evil hivatalos YouTube-csatornájára felkerült egy bő tízperces videó, ami tökéletes betekintést enged a Project Resistance játékmenetébe, hiszen osztott képernyőn követhetjük az eseményeket a túlélők és a Mastermind szemszögéből is. A játék lent látható korai változata egyébként Xbox One-on fut - ha szeretnétek jelentkezni az ezen a konzolon, illetve PlayStation 4-en induló bétára, akkor itt tudtok regisztrálni.

A látottak alapján evidens, hogy a Project Resistance jókora kitérőt tesz a hagyományos Resident Evil-játékoktól. Ez az aszimmetrikus online játék jobban emlékeztet minket a Dead by Daylight túlélőhorrorjára, vagy a hagyományos szabadulószobák társasági élményére, mintsem a fő széria darabjaira. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből a végén, illetve arra is, hogy hogyan fest majd a játék offline sztorimódja.

A Project Resistance PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik.

9.
9.
sanada
Borzalmas, remélem kukázzák a projektet és jöhet a következő remake...
8.
8.
prodigy1990
Resident Evil játék: így fest egy teljes meccs.
Resident evil és meccs egy lapon említve: hányingerem van.
5.
5.
zoe9
Tökre hangulatromboló, hogy (ha van olyan béna az irányító és úgy pakol, akkor) konkréten látni a spawn-t. Kábé annyira lesz "izgalmas" ez a játék, mint egy mezei céllövölde. Sebaj majd a DbD-osok rácuppannak. RE3 jobb lett volna.
4.
4.
godach
#1: Mr. X nem Nemesis. Hamarabb volt, mint Ő.
3.
3.
godach
Hát, kövezzetek meg de nekem ez eddig nagyon bejön :D
2.
2.
Giga0509
CS 1.6 deathrunra emlékeztet kicsit :D
1.
1.
shatterhand
Volt egy badass nemesis figura. Minek kell rohejesse tenni a re jatekot ezzel a kalapos figuraval?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...