Cuphead - mostantól már a Teslákban is

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Megérkezett a Tesla-autók legújabb rendszerfrissítése, mely számos újdonsággal teszi szórakoztatóbbá az autóban töltött időt. A frissen debütált Spotify mellett újabb videojátékoknak is helyet szorítottak benne.

A frissítés alkalmazása után játszhatóvá válik az autó fedélzeti számítógépén a Studio MDHR zseniális és immár ötmillió eladott példányt maga mögött tudó alkotása, a Cuphead is.

Persze némi korlátozással, a Cuphead Tesla Edition ugyanis csak az első szigetet tartalmazza a játékból, szóval valószínűleg nem fognak Teslába költözni a világ legnagyobb gamerei, viszont legalább kooperatív módban is nekiállhatunk a kalandnak, ha rendelkezünk két USB-csatlakozós kontrollerrel.

9.
9.
mustang74
Nincs elég felesleges dolog az autókban, még egy kell ami elvonja a figyelmet a vezetésről. Ja, és parasztvakítás rulez....
6.
6.
#3: Amikor töltőn van a cucc, akkor lehet vele játszani. Szerintem amúgy csak a vezető ülésből megy. Vagy legalábbis ami autós cucc van rajta azt a kormánnyal és a pedálokkal lehet játszani.
3.
3.
Rókalesőcipő
Vajon mennyire zavarja majd a vezetőt, hogy mellette az utasok ott rage-elnek? XD Az amúgy hogy működik? Csak az utasok játszhatnak? És ha a vezető akar? Őt nem engedi???
2.
2.
Yanez
Mivel ps-re nincs cuphead, ezért az egy címért most képtelen vagyok venni teslat. Mit mondjak, system seller game.
1.
1.
GAMEROD
Nagy dolog, van benne egy tablet amire rátelepül a cucc. Ezért még nem rohanunk 40 millióért teslát venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...