PC-ről is nyomhatjuk a Call of Duty: Mobile-t

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
A GameLoop hivatalos bejelentése szerint a módosított Android-emulátoruknak hála a játékosok már a megjelenés napjától billentyűzettel és egérrel eshetnek neki a Call of Duty: Mobile-nak - akár PC-ről is.

Sőt, a GameLoop megoldásával nem csak az egér és billentyűzet támogatása biztosít majd extra kényelmet a mobilos játékosokkal szemben, hanem a szélesebb látószög és a nagyobb képernyőkre szabadon felskálázható felbontás is. Mindezt pedig teljesen ingyen, hiszen a GameLoop-kliens az alábbi linkről szerezhető be, míg a Call of Duty: Mobile minden játékos számára ingyen tölthető lesz október 1-től. A játék telepítéséhez szükséges fájlok egyébként az emulátor weboldaláról is leszedhetőek lesznek.

A Call of Duty: Mobile a korábbi infók szerint szinte mindent tartalmazni fog majd, ami az utóbbi években naggyá tette a franchise-ot, legyen szó akár a modern fegyverekről, a remek érzékkel összedobott pályákról, vagy a jól ismert killstreak-rendszerről. Az emulátoros megoldásnak az ígéretek szerint a gépigénye is meglepően alacsony lesz, olyan számítógéppel is érdemes lehet belevágni a multis akcióba, ami még a legújabb, Call of Duty: Modern Warfare címmel érkező epizód minimális elvárásait sem üti meg.

1.
1.
MoRT2195
Csodás ez a program, rányomok az install gombra és le fagy az egész...
Mindegy, ott a bluestacks, az sokkal jobb, inkább azt töltéstek. Rá kerestem több helyen, hogy melyek a legjobb androidos emulátorok és ez a gameloop egy helyem sem került említésre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...