Brit toplista: az élen nyitott a FIFA 20

Nem meglepő, hiszen valahányszor csak új FIFA-játékot ad ki az EA Sports csapata, garantáltan megszerzik a toplista első helyét több héten keresztül. A focis játék mellett nagyot mentek még az xboxos címek is.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#5
Egy fillért nem adnék ilyen Fifa játékokra. Sokkal jobban elszórakoztam a régi Microprose féle focikkal amikben volt egy kék meg egy piros csapat oszt kész. Ki kéne menni a sportpályára és 4D-be játszani. Nem még játékokban is ezt a piperkőc korrupt szennyet művelni ami csak az arab milliárdosok befolyási versenyéről szól.
#4
Szánalom amit az EA csinál de tényleg. Le sem sz*rják azokat akik nem a FuT-ot tolják, lényeg hogy kiadjanak valamit és madj jön a Fifa pointsokból a lóvé.

Btw. https://www.gamesradar.com/fifa-20-patch-notes-update/
#3
#2: Aki karriermódot játszik annak olyan szempontból teljesen mindegy,mert fél szezon után az átigazolások miatt úgy is összekeverednek a csapatok.Még ha kiadtak volna 10-20€-s dlc-t a 19-hez,az is más lenne,de 50 €-t elkérni ezért elég pofátlanság.
#2
#1: Könnyebb megvenni 20 ezerért, mint megcsinálgatni egyesével az átigazolásokat az előzőben :D
Bár nem tudom meg lehet-e oldani, hogy valaki megcsinálja, elmenti, felrakja a mentést a netre, te meg letöltöd és beimportálod.
#1
"Legacy" verzió Switchre.Ugyanaz mint a 19,ezt már tényleg csak a legfanatikusabbak veszik meg.:)