Így készülj a Ghost Recon: Breakpoint rajtjára!

Napokon belül indul a bevetés, úgyhogy nem árt tisztességesen felkészülni a Ghost Recon: Breakpoint startjára. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes azoknak, akik már a premier napján sátrat vernek Auroa szigetén.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint már olyan közel van, hogy már szinte halljuk a távoli puskaropogást. A játék premiere hivatalosan október 4-én esedékes PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is, de akár már most felkészülhettek a rajtra, ha nem szeretnétek a megjelenés napján szöszölni a technikai részletekkel.

Akik abszolút nem bírnak már várni, azok valószínűleg már digitálisan előrendelték a játékot, vagy lecsaptak a Gold Editionre. Ezek a játékosok már holnap, október 1-jén belevághatnak a mókába, három nappal a többiek előtt.

Ha így tettetek, akkor érdemes már most előtölteni a játékot - ezt egyébként mindenki más is megteheti. PC-n már most leszedhetitek az adatokat a uplayes és Epic Store-os változathoz egyaránt, csakúgy mint Xbox One-on. A PlayStation 4-es Gold Edition tulajdonosai ma éjféltől, a többiek pedig holnap éjféltől kezdhetik az előtöltést.

Ha kissé szűkösen álltok szabad tárhellyel, akkor érdemes figyelembe vennetek a következő adatokat. A PC-s változat 41,36 GB-ot foglal majd, az Xbox One-os pedig 40,1 GB-ot, amelyhez érkezik még egy 13,5 GB-os első napos patch. A PS4-es változat lett a legterjedelmesebb - itt 47,3 GB alapméretre és egy 10 GB-os day 1 patchre kell számítanunk. Tartsátok észben, hogy az első napos frissítéseket akkor is le kell majd töltenetek, ha a játék lemezes változatát vásároltátok meg.

Végül pedig fussunk át azon, hogy mikor is startolnak el a játék szerverei! Az alul mellékelt képeken is jól látható, hogy korai hozzáféréssel ma éjfélkor, azaz holnap 0 órakor indul az Xbox One-os, a PS4-es és a Uplay-verzió, az Epic Games Store vásárlói pedig október 1-jén délben vághatnak bele a buliba. A hagyományos launch hasonlóan folyik majd, csak éppen három nappal később - az Xbox One-os, PS4-es és uplayes bagázs október 4-én hajnalban már indíthatja a játékot, az Epic pártfogói pedig délben csatlakozhatnak a barátaikhoz.

Ha szeretnétek még többet megtudni a játékról, akkor olvassátok el a zárt bétateszt során alkotott véleményünket, ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy hogyan fut majd a játék, akkor nézzétek át a PC-s verzió gépigényét!

12 komment - szólj hozzá!