Így készülj a Ghost Recon: Breakpoint rajtjára!

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
Napokon belül indul a bevetés, úgyhogy nem árt tisztességesen felkészülni a Ghost Recon: Breakpoint startjára. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes azoknak, akik már a premier napján sátrat vernek Auroa szigetén.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint már olyan közel van, hogy már szinte halljuk a távoli puskaropogást. A játék premiere hivatalosan október 4-én esedékes PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is, de akár már most felkészülhettek a rajtra, ha nem szeretnétek a megjelenés napján szöszölni a technikai részletekkel.

Akik abszolút nem bírnak már várni, azok valószínűleg már digitálisan előrendelték a játékot, vagy lecsaptak a Gold Editionre. Ezek a játékosok már holnap, október 1-jén belevághatnak a mókába, három nappal a többiek előtt.

Ha így tettetek, akkor érdemes már most előtölteni a játékot - ezt egyébként mindenki más is megteheti. PC-n már most leszedhetitek az adatokat a uplayes és Epic Store-os változathoz egyaránt, csakúgy mint Xbox One-on. A PlayStation 4-es Gold Edition tulajdonosai ma éjféltől, a többiek pedig holnap éjféltől kezdhetik az előtöltést.

Ha kissé szűkösen álltok szabad tárhellyel, akkor érdemes figyelembe vennetek a következő adatokat. A PC-s változat 41,36 GB-ot foglal majd, az Xbox One-os pedig 40,1 GB-ot, amelyhez érkezik még egy 13,5 GB-os első napos patch. A PS4-es változat lett a legterjedelmesebb - itt 47,3 GB alapméretre és egy 10 GB-os day 1 patchre kell számítanunk. Tartsátok észben, hogy az első napos frissítéseket akkor is le kell majd töltenetek, ha a játék lemezes változatát vásároltátok meg.

Végül pedig fussunk át azon, hogy mikor is startolnak el a játék szerverei! Az alul mellékelt képeken is jól látható, hogy korai hozzáféréssel ma éjfélkor, azaz holnap 0 órakor indul az Xbox One-os, a PS4-es és a Uplay-verzió, az Epic Games Store vásárlói pedig október 1-jén délben vághatnak bele a buliba. A hagyományos launch hasonlóan folyik majd, csak éppen három nappal később - az Xbox One-os, PS4-es és uplayes bagázs október 4-én hajnalban már indíthatja a játékot, az Epic pártfogói pedig délben csatlakozhatnak a barátaikhoz.

Ha szeretnétek még többet megtudni a játékról, akkor olvassátok el a zárt bétateszt során alkotott véleményünket, ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy hogyan fut majd a játék, akkor nézzétek át a PC-s verzió gépigényét!

12.
12.
user101
Tény és való, hogy nem játszottam vele, csak néztem 3 óra gameplayt, ráadásul coopot, ami sokat dob az élményen, de azon kívül, hogy tényleg szép a játék, semmi ingert nem érzek rá, hogy egy percet is játszak vele. Élménynek olyan semmilyen, a gunfight rosszabb, mint bármi más és az egész olyan erőltetetten nevetséges... Én kihagyom... :(
11.
11.
PC-n csak venni kell 1 hónap plust aztán annyi idő alatt bőven meg lehet majd unni és olcsó volt. Én 2 béta alatt untam meg, 13 óra körüli játékidővel, openre már fel se telepítettem LOL :D De mások vagyunk, mindenki más játéktípust kedvel, nekem ennyi elég volt belőle, de tetszett a világa.
8.
8.
gorbesz
ahogy jobban belemerultem a betaba, annal jobban elkezdett tettszeni, de csak 8K korul fogom megvenni :D es pont amikor meg toltam volna, vege lett es kiirta hogy 9999 óra maintenance, 1 het :D pedig pont akkor mentem volna le vmi barlangba meglesni a fomuksit vagy kit.
7.
7.
sisak peti
Ps4 PROn elég ronda módon néz ki. Az a távoli vízeffekt. Pfu! Vagy az ellen a támogatói NPCktől 50 méterre tanyáznak. De semmi interakció. A járművek. Uh. A Wildlands kedvenc volt. Vártam ezt, de spóroltak egy húszast nekem.
6.
6.
NDee
Hát játszátok nehezebb fokozaton, mert knnyűn rémesen gagyi a kihívás...
5.
5.
frankdelgado
Hogyan kèszülj a brèkpointra?

-vegyèl egy doboz nyugtatót :)

Amíg lesznek olyanok, akik az elsö trailer teaser f@szom bemutatàsakor màr előrendelik a jàtèkokat, addig mindíg nyakon fognak önteni egy vödőr xarral. Egyszer az kène h senki nem rendel elő, nem veszi meg első nap, hanem megvàrjuk a teszteket....
4.
4.
ghost90soldier
Attól hogy valami valakinek nem tetszik még nem biztos hogy rossz,én sehol nem hallottam róla hogy az évszázad játékának lenne beharangozva,szerintem szó sincs erről,aki szerette a wildlandset annak ez is be fog jönni,nekem tetszett,a zárt béta még elég silány volt de a nyilt béta már jobb volt több szempontból is,ez meg a másik ha valami játék dicsérve van ami valakinek nem tetszik az nyilván fizetett reklám lehet,sőt egész biztos ez a hozzászólás is fizetett vagy mi több maga a ubisoft igazgatósága irta -.-
3.
3.
logic5
Egyébként maga a cikk is egy vicc! Fizetett reklám, semmi több. A tárhelyről ír, ami abszolút nem nagy cucc 2019-ben. A többiről nem is beszélve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...