Így készülj a Ghost Recon: Breakpoint rajtjára!

Napokon belül indul a bevetés, úgyhogy nem árt tisztességesen felkészülni a Ghost Recon: Breakpoint startjára. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes azoknak, akik már a premier napján sátrat vernek Auroa szigetén.
  • Írta: szlav

Kommentek

#12
Tény és való, hogy nem játszottam vele, csak néztem 3 óra gameplayt, ráadásul coopot, ami sokat dob az élményen, de azon kívül, hogy tényleg szép a játék, semmi ingert nem érzek rá, hogy egy percet is játszak vele. Élménynek olyan semmilyen, a gunfight rosszabb, mint bármi más és az egész olyan erőltetetten nevetséges... Én kihagyom... :(
#11
PC-n csak venni kell 1 hónap plust aztán annyi idő alatt bőven meg lehet majd unni és olcsó volt. Én 2 béta alatt untam meg, 13 óra körüli játékidővel, openre már fel se telepítettem LOL :D De mások vagyunk, mindenki más játéktípust kedvel, nekem ennyi elég volt belőle, de tetszett a világa.
#8
ahogy jobban belemerultem a betaba, annal jobban elkezdett tettszeni, de csak 8K korul fogom megvenni :D es pont amikor meg toltam volna, vege lett es kiirta hogy 9999 óra maintenance, 1 het :D pedig pont akkor mentem volna le vmi barlangba meglesni a fomuksit vagy kit.
#7
Ps4 PROn elég ronda módon néz ki. Az a távoli vízeffekt. Pfu! Vagy az ellen a támogatói NPCktől 50 méterre tanyáznak. De semmi interakció. A járművek. Uh. A Wildlands kedvenc volt. Vártam ezt, de spóroltak egy húszast nekem.
#6
Hát játszátok nehezebb fokozaton, mert knnyűn rémesen gagyi a kihívás...
#5
Hogyan kèszülj a brèkpointra?

-vegyèl egy doboz nyugtatót :)

Amíg lesznek olyanok, akik az elsö trailer teaser f@szom bemutatàsakor màr előrendelik a jàtèkokat, addig mindíg nyakon fognak önteni egy vödőr xarral. Egyszer az kène h senki nem rendel elő, nem veszi meg első nap, hanem megvàrjuk a teszteket....
#4
Attól hogy valami valakinek nem tetszik még nem biztos hogy rossz,én sehol nem hallottam róla hogy az évszázad játékának lenne beharangozva,szerintem szó sincs erről,aki szerette a wildlandset annak ez is be fog jönni,nekem tetszett,a zárt béta még elég silány volt de a nyilt béta már jobb volt több szempontból is,ez meg a másik ha valami játék dicsérve van ami valakinek nem tetszik az nyilván fizetett reklám lehet,sőt egész biztos ez a hozzászólás is fizetett vagy mi több maga a ubisoft igazgatósága irta -.-
#3
Egyébként maga a cikk is egy vicc! Fizetett reklám, semmi több. A tárhelyről ír, ami abszolút nem nagy cucc 2019-ben. A többiről nem is beszélve.
#2
#1: Na ezzel vitatkoznék. Messze van a jótól... Nem is kicsit! Csak úgy van beharangozva, mint az évszázad játéka, közben meg semmi! Nekem ne magyarázd meg, hogy ez alapján a béta alapján ez annyira instant buy... Majd cdkeys-en 80% offban maximum!